Руслана Писанка показала фото з лікарняного ліжка: “Рухатися не можу”. Коханий чоловік не відходить від зірки

Улюблениця багатьох українців, Руслана Писанка, розповіла про дуже неприємний випадок з життя, який дуже підкосив її здоров'я. Популярна зірка розповіла, чому не може встати з ліжка.

Руслана Писанка, українська актриса і телеведуча, відома багатьом українцям з дитинства. Всі пам’ятають і її випуски прогнозу погоди, і ролі у новорічних мюзиклах.

На початку року, виступаючи на спектаклі “Потяг Одеса-мама”, з актрисою сталася халепа: вона впала на сцені прямо перед глядачами, танцюючи на високих підборах. Колеги по сцені не одразу зрозуміли, що сталося і підійшли, щоб допомогти жінці встати.

Але падіння — це було лише пів горя. Як то кажуть “біда не приходить одна” — зірка зламала ногу! Залишившись лежати на сцені, щоб не рухати постраждалу кінцівку, Руслана чекала на приїзд швидкої допомоги. Прямо зі сцени артистку госпіталізували до однієї з Київських державних лікарень, де вона лежала на ліжку, з гирею на нозі.

Артистка не могла рухатись і ходити, весь свій день проводила лежачи на спині, лікарі видавали знеболювальні препарати, щоб вгамувати біль від перелому.

“Відчуття ніби уві сні. Не зі мною, але все обов’язково буде гаразд! Ми віримо. Потрібно просто почекати та набратися терпіння” — поділилась почуттями зірка телеекранів 6 лютого і більше про своє самопочуття не розповідала.

Руслана Писанка показала фото з лікарняного ліжка

Руслана ніколи не жалілась на вік та здоров’я. На сцені завжди мала шикарний макіяж та охайні зачіски. Але у програмі “ЖВЛ” телеведуча розповіла, що після участі у програмі “Зважені та щасливі”, від занадто різкого схуднення, стан здоров’я помітно погіршився.

“Зуби “летіли”, волосся “летіло”, обвисла шкіра — це взагалі має нездоровий вигляд”, — зізналась Писанка.

Хочемо нагадати, що Руслана Писанка майже 20 років перебуває у шлюбі з бізнесменом Ігорем Ісаковим. Спільних дітей пара не має, а чоловік виховує сина від попереднього шлюбу.

Схожі статті