Чому Володимир Кличко виховує доньку самостійно? Колишня дружина-американка розповіла, на що проміняла сім’ю

Шлюб Володимра Кличка має чимало таємниць. Найбільше цікавить прихильників те, чому його колишня дружина акторка полишила обранця разом з малою дитиною.

Володимир Кличко свого часу був завидним нареченим. Втім, його обраницею стала яскрава американка Хайден Панаттьєрі. Вони здавалися майже ідеальною родиною, проте їхній шлюб тривав недовго.

Чому Володимир Кличко виховує доньку самостійно?

Колишня дружина боксера розповіла, чому так сталося. За словами білявки, у неї особисто були проблеми з деякими напоями. Любила пропустити скляночку-другу і через це почала тримати з Володимиром дистанцію. Вона згадує, що дуже не хотіла шкодити своїй дитині, проте, разом з цим не бачила, як може проводити час з малечею.

Чому Володимир Кличко виховує доньку самостійно?

Разом із цим Хайден не приховує, що відчувала, що Володимиру вона потрібна. Зірка вперше зізналася, що переживала цикл у житті, коли займалася саморуйнуванням, адже за міцними напоями прийшли речовини і пострашніше. Панаттьєрі розповідає, що лише тоді відчувала себе щасливою.

Прив’язаність Кличка змінилася прохолодністю почуттів. Екс-дружина також не бажала бути поруч. Пара розбіглася, а маленьку Каю акторка відправила до колишнього у 2018 році. Вона вважала, що так має зробити хороша мама: відпустити малюка у кращі умови життя.

Тим не менш, з поганими звичками Хайден зав’язала. Нині вона з головою повернулася у роботу і продовжує працювати над фільмом.

Нагадаємо, що Володимир зробив пропозицію руки та серця у 2013 році. Це стало справжньою сенсацією закордоном, адже боксер був шалено популярним свого часу. Проте, зараз і мови не йде про поновлення стосунків з екс-коханою.

Схожі статті