Ольга Сумська показала, як виглядає її чоловік Борисюк насправді: сивий, з круглим животом і сумним обличчям

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вперше показала свого чоловіка Віталія Борисюка з невигідного ракурсу, який засвітив усі недоліки зірки.

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вже багато років щаслива у шлюбі з Віталієм Борисюком. Актор став другим чоловіком.

Свого часу він підкорив серце заміжньої колеги та став її коханцем. Зірка довго вагалася перш ніж насмілитися покинути першого чоловіка Євгена Паперного. Але врешті-решт зробила вибір на користь свого кохання. Ольга В’ячеславівна забрала маленьку доню Тоню та пішла до нового обранця.

Ольга Сумська показала, як виглядає її чоловік Борисюк насправді

Віталій Борисюк втратив шалені кошти через шахраїв 
Ольга Сумська показала, як виглядає її чоловік Борисюк насправді

Пара була дуже красивою, а головне чесною, але це все одно не вберегло їх від криз. Близько 12 років тому Ольга та Віталій прямо на камеру говорили, що вони одне одного не влаштовують. Знаменитості розігрували розбірки з ревнощами, знаходячись в об’єктиві, і не соромилися говорити про свої образи.

Але і цей невдалий для подружнього життя період пройшов. Віталію та Ользі вдалося досягти гармонії в родині. На честь цього вони навіть зіграли додаткове весілля, про яке мріяла акторка. Ольга Сумська зізнавалася, що наважилася на торжество саме тому, що не мала можливості в молодості дозволити собі сукню, яку хотіла, та власне кажучи, і саму якість свята.

Однак час не жаліє нікого. Нещодавно Ольга оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролики, на яких засвітила Віталія Борисюка. Чоловік випадково потрапив у кадр, але вразив змінами у своїй зовнішності. Коли Віталій не готується до роботи на камеру, він виглядає зовсім інакше, ніж його звикли бачити глядачі.

Ольга Сумська показала, як виглядає її чоловік Борисюк насправді

Можна було помітити і зміни у фігурі, і сиві волосини і сумне, втомлене обличчя артиста.

Схожі статті