Леся Нікітюк не може забути Притулу і бачить його всюди: 34-річна зірка чесно видала почуття до колеги

Знаменита українська співачк телеведуча Леся Нікітюк вразила користувачів мережі тим, що згадала Сергію Притулу та пожартувала на його рахунок.

Спочатку було важко повірити у те, що Сергій Притула та Леся Нікітюк знайдуть спільну мову, втім вони стали справжніми друзями. Сезон за сезоном вони знімаються разом і їхня взаємодія не перестає бути нудною. Варто відмітити, що теплота та ніжність у їхніх взаємних лише збільшується та зростає, тому шанувальники вже починають подумувати про те, що між зірками не просто дружба, а можливо, і романтичні почуття.

Леся Нікітюк не може забути Сергія Притулу

Зараз нерозлучні телеведучі знаходяться у розлуці. Леся Нікітюк віддає всю себе волонтерству: вона створила координаційний центр для волонтерів, збирає їжу та товари для гігієни для вимушених переселенців, робить усе можливе, щоб знайти українцям нове житло, а також дбає про прихистки.

Леся Нікітюк з тремтінням в голосі зізналася, що стала безробітною і вимушена шукати роботу
Леся Нікітюк не може забути Притулу

Сергій Притула також обрав роботу на фронті, але більш жорстку та не менш потрібну: телеведучий займається збором коштів для снарядження та зброї для українських захисників. Варто відмітити, що цим він займався з 2014 року, але зараз сфокусував усю свою увагу та сконцентрував усі свої сили саме на цій справі.

Однак, Леся Іванівна не забуває про свого любого колегу навіть у темні часи. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з консьєржкою, біля якої знаходився портрет Притули. Зірка пожартувала, що Сергій також з ними.

Леся Нікітюк не може забути Притулу

Нагадуємо, не так давно Олександр Педан заявив, що Сергій Притула не бачить можливості повертатися у розважальну сферу телебачення після того, що він бачив та пережив. Його друг поставився до цієї позиції з розумінням та співчуттям.

Схожі статті