Не варто брати приклад: вийшла назовні правда про “зразковий” шлюб Матвієнко і Мірзояна – розлучниця і зрадник

Зіркова пара Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна має багато прихильників, не усі з яких знають, чого їм коштувало дати волю своїм почуттям і створити родину.

Історія знайомства, а згодом і кохання Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко почалася на шоу “Голос країни” у 2011 році. Саме там вони зустрілися вперше, і не одразу все було “гладко”. В одному зі своїх інтерв’ю співак поділився спогадом про те, що Антоніна його відштовхнула, бо зайшла на студію звукозапису, не привітавшись з ним. Але це непорозуміння вони швидко подолали і міцно здружилися.

Протягом усього сезону виконавці спілкувалися та підтримували одне одного. Матвієнко на той момент була самотня і виховувала доньку від першого шлюбу, а на Мірзояна вдома чекала дружина Анна і двоє синів.

Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і Тонею Матвієнко
Вийшла назовні правда про зразковий шлюб Матвієнко і Мірзояна

Після завершення проєкту вже відомі українському слухачеві Тоня і Арсен вирушили у турне по Україні. Саме тоді між ними і промайнула іскра, на яку вони щосили намагалися не звертати уваги через наявність у Мірзояна сім’ї.

За його словами, майже рік він жив з цією думкою в голові та думав, чи варте нове кохання того, щоб перекреслити все минуле. Зрештою співак вирішив, що має бути чесним і з собою, і з дружиною, тому пішов від неї до доньки народної артистки Ніни Матвієнко.

Коли коханці розсекретили свої стосунки, публіка обурилася – Тоню охрестили розлучницею, а Арсен став зрадником. Тим не менш, їхнє кохання витримало це випробування засудженням і критикою. Пара виховує спільну доньку Ніну і на будь-які чутки у мережі про розлучення запевняє – цьому не бувати.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Вийшла назовні правда про зразковий шлюб Матвієнко і Мірзояна

До речі, весілля Матвієнко і Мірзояна вів сам Олег Винник, який вже кілька місяців приховує своє місцезнаходження.

Схожі статті