Хто з учасників шоу “Зважені та щасливі” знову набрав зайву вагу: фото після схуднення і зараз

Учасники відомої української телепередачі Зважені та щасливі мали можливість позбавитися ваги та розпочати нове життя. Але не у всіх це вийшло.

Проект “Зважені та щасливі” дав багатьом учасникам можливість впоратися зі своєю проблемою під наглядом спеціалістів, які допомогли їм досягти бажаної мети та створили усі умови, щоб люди, які отримали шанс потрапити в шоу, використали його по максимуму.

Багатьом вдалося подолати неймовірний шлях, і учасники позбавлялися десятків кілограмів. Однак, деяким з них довелося зустрітися з новою проблемою — кілограми повернулися.

Марта Карпенко

Марта Карпенко і Андрій Марнауз зі Зважених та щасливих повторно брали участь у проєкті
Хто з учасників шоу Зважені та щасливі знову набрав зайву вагу

Марта Карпенко змогла не тільки втратити 50 кілограмів зайвої ваги, але і зустріти своє кохання на проекті. Однак, музика недовго грала, адже екс-учасниця завагітніла, і через важкі пологи та неймовірний стрес знову набрала.

Андрій Марнауз

Хто з учасників шоу Зважені та щасливі знову набрав зайву вагу

Закоханий у Марту Андрій також не витримав стресу, через який вона проходила, і так само як його кохана дружина, повернувся у свою колишню форму.

Микола Ворошнов

Переможці всіх сезонів шоу Зважені та щасливі: Микола Ворошнов
Хто з учасників шоу Зважені та щасливі знову набрав зайву вагу

Учасник першого сезону Микола показав рекордний результат і скинув 85 кілограмів. Виявилося, що учасник — справжній красень. Його доля склалася вдалим чином, адже хлопець переїхав до Канади. Але потім він повернувся до України, щоб захищати свою батьківщину. У цей період він знову набрав вагу і йому довелося пройти свій шлях з початку.

Сергій Чопик

Сергій Чопик зі Зважені та щасливі після проєкту набрав скинуті кіло назад
Хто з учасників шоу Зважені та щасливі знову набрав зайву вагу

Учаснику Сергію також вдалося скинути неймовірну кількість зайвої ваги. Він намагався правильно харчуватися, тренувався та слідкував за собою. Але увесь його результат перечеркнула автомобільна аварія, через яку він зламав собі безліч кісток і півроку залишався в ліжку. За цей час хлопець набрав 100 кілограмів, і зрозумів, що настала пора повертатися в стрій та працювати над собою.

Схожі статті