Коханий чоловік Катерини Репяхової заглядається на дівчат: дружина Віктора Павліка розповіла про невідворотне

Віктор Павлік рік тому став татком вчетверте. Крихітного синочка народила йому Катерина Репяхова. Нині життя родини обертається навколо бажаної дитини.

Катя Репяхова і Віктор Павлік народили свого первістка у 2021-му році. Щастю не було меж, адже малюк був бажаний та коханий. Допомагає і по сьогодні з синочком родині мама дружини музиканта.

Коханий чоловік Катерини Репяхової заглядається на дівчат
Коханий чоловік Катерини Репяхової заглядається на дівчат

Хлопчика назвали Михайлом. Він з перших місяці росте дуже жвавим і позитивним карапузом. Молода матуся не упускає можливості показати його перший крок, милу усмішку чи потішні витребеньки своїм прихильникам в Інстаграмі. Нещодавно Катерина помітила, що її крихітка стає більш зацікавленим до людей, що його оточують. Блогерка показала, як хоче потоваришувати синочок з ними:

“Міша заглядається на дівчат”

Коханий чоловік Катерини Репяхової заглядається на дівчат

Це й не дивно, що хлопчик росте таким соціалізованим. Мама з перших місяців життя багато часу проводить з ним у подорожах. До війни дружина Віктора Павліка намагалася відвідувати чисті та екологічні українські курорти. Втім, після 24-го лютого місця для мандрівок обирати не довелося. Заради дитини зірка мережі поїхала до родичів в Ізраїль. Там Михасик потрапив у цілий вир нових знайомств, адже у Репяхова має чимале сімейство. Для дитини цей період став справжньою пригодою, але його мама сильно сумувала за рідною домівкою та коханим чоловіком.

На щастя, подружжя возз’єдналося знову і карапуз проводить час тепер і з батьком.

Нагадаємо, що Віктор Павлік і Катерина Репяхова, які одружилися у 2020-му році досі не зіграли весілля. Обставини заважали закоханим відсвяткувати створення своєї родини. А як розпочався їхній роман та хто був ініціатором стосунків — дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті