Темна сторона “Дизель шоу”: невиплачені зарплати, сварки з Мішиною та скандали з сім’єю Марини Поплавської

Популярний гумористичний проєкт "Дизель шоу" нині на перших шпальтах всіх новин, і зовсім не через нові концерти. Скандали неслабо оповили передачу.

“Дизель шоу”. Ця гумористична передача стала однією з найбільш улюблених для мільйонів українців: веселі жарти на близькі всім теми, цікаві сценарії та неймовірно харизматичні актори привабили велику аудиторію. Втім, за білосніжними усмішками ховався темний бік проєкту.

Дизель шоу оскандалилися по самі вуха

Невиплачені зарплати колективу

На сполох з приводу грошей, які так і не дійшли до адресата, забив режисер Микола Федосенков. Він відкрито написав на своїй сторінці в Інстаграмі, що пропрацював на “Дизель студіо” 10 місяців:

“Гонорар мій затвердили у сумі 33 000 гривень, а по факту я отримав на 3000 грн менше”, — розповів чоловік.

Далі Микола прикріпив скріншоти переписки з шеф-редактором проєкту та Єгором Крутоголовим. 21 червня зірковий чоловік пообіцяв режисеру закрити питання по грошовим проблемам, але згодом прийшла нова відповідь про те, що кошти будуть виплачені у неповному об’ємі.

Дизель шоу оскандалилися по самі вуха

Вмотивував артист це тим, що передача пережила форс-мажор через війну, а також на рішення вплинув стиль ведення переговорів з боку Федосенкова, який у повідомленні назвали антипіаром.

Образа Ксенії Мішиної

Перша українська холостячка рідко потрапляла у публічні сварки. Ксенія навіть намагається не виносити у медійний простір свої особисті проблеми. Проте, у ситуації з “Дизель шоу” змовчати не змогла. Акторка вступилася за режисера Миколу Федосенкова, який не змовчав про втрату чималих коштів за роботу над проєктом.

Та благородний порив Ксенії не оцінили. За це шеф-редактор передачі, Олексій Бланар, назвав її: “політична хв*йда“. На Мішину накинувся і Єгор Крутоголов.

Дизель шоу оскандалилися по самі вуха

Згодом, керівник все ж таки вибачився і пояснив свою зайву емоційність пережитим горем від російських загарбників. Єгор же опублікував текст про те, що йому все одно прикро чути образи з боку холостячки.

Дизель шоу оскандалилися по самі вуха

Пам’ятник Марині Поплавській та скандал з її сестрою

На тлі сварки за невиплачену зарплату режисеру, спливли старі сварки з сестрою покійної Марини Поплавської. Легендарної артистки не стало у 2018-му році внаслідок ДТП. Її колеги неприховано горювали по втраті. Так, як власної родини у зірки не було, всі питання, які стосувалися її гонорарів стали турботою сестри.

За словами Людмили (так звати сестру Марини), зароблені акторкою гроші за останні концерти у Києві, Львові, Луцьку та проєкт “На трьох” зникли у невідомому напрямку. Їй невідома навіть точна сума. На думку жінки, пишне прощання з Поплавською хлопці з “Дизель шоу” організували на гонорари зірки.

Дизель шоу оскандалилися по самі вуха

Своє слово сказав по цій ситуації і Єгор Крутоголов, який не лише виступає на сцені, а й виконує обов’язки продюсера проєкту. Він стверджує, що сім’ї Марини віддали всі накопичення покійної, а з турботою для племінниць акторки створили грошові депозити.

Дизель шоу оскандалилися по самі вуха

Також знаменитий чоловік пригадав Людмилі, що саме вона не дала встановити у Житомирі (рідному місті Поплавської) пам’ятник загиблій. Місцеві ЗМІ писали у 2020-му році, висвітлюючи цю проблему, зазначали, що макет та ідею не погодили учасники “Дизель шоу” з родиною знаменитості.

“Дизель шоу” оскандалилися по самі вуха

Нагадаємо, що у 2021-му році проєкт втрапив в інший скандал: його серії мали виходити на російському каналі “СТС”, на який РНБО наклали санкції ще у 2020-му.

Схожі статті