Правду не приховати: Остапчук купив квартиру на брудні гроші сім’ї екс-дружини, а тепер називає їх злочинцями

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук остаточно розсварився зі своєю колишньою дружиною Оленою Войченко. У зв'язку з цим зірка розповів аудиторії вельми скандальні речі про родину жінки.

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук вже декілька років публічно скандалить зі своєю колишньою дружиною Оленою Войченко. Однак тиждень тому цей скандал достиг свого апогею.

Упродовж війни телеведучий скаржився, що Олена вивезла дітей за кордон і не дає йому спілкуватися з ними. Він декілька разів про це розповідав і в інтерв’ю, і у себе на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Володимир Остапчук купив квартиру на брудні гроші сім’ї екс-дружини

Не дивно, що Олена Войченко поквапилася дати публічну відповідь своєму чоловіку і заявила, що його звинувачення не відповідають дійсності. В ексклюзивній розмові з журналістами вона приправила неймовірними деталями: нову дружину зірки Христину вона зовсім не пожаліла, обізвавши її. Потім мова зайшла і за психічне здоров’я Володимира, яке, як виявилося не в порядку.

Остапчук не зміг витримати приниження і почав розбірки прямо в соціальній мережі Instagram.

Володимир Остапчук купив квартиру на брудні гроші сім’ї екс-дружини

Він заявив, що родина Олени Войченко насправді мафія та злочинці, а також надав докази цього.

Однак роками раніше у програмі “Без комплексів” Олена заявила, що Володимир не сам придбав їхню квартиру, а зробив це на гроші її сім’ї. Також мова пішла за Ягуар, на який він також позичав гроші у її родини. Тобто виходить, що Володимир не соромився брати незаконно зароблені гроші.

Володимир Остапчук купив квартиру на брудні гроші сім’ї екс-дружини

“Ми коли купляли ці дві квартири, ми гроші запозичили. І на першу і на другу квартиру половину грошей дали мої батьки, і коли в них не виходило, додавали мої родичі. Тобто ці гроші принесла я”

Більш того Володимир розповів і про нестабільний психічний стан екс-дружини. Потрапила під роздачу і журналістка, яка брала інтерв’ю у його колишньої дружини Аліна Доротюк. Володимир Остапчук став відкрито їй погрожувати та нагадав їй про таємничий компромат.

Схожі статті