Лілія Ребрик розповіла, як Андрій Дикий приревнував її до розлученого Слави Дьоміна: контролював і на роботі

Популярна ведуча Лілія Ребрик завжди була у центрі уваги. Яскрава білявка з легкістю розбивати чоловічі серця, але все своє життя вона вірна лише одному.

Лілія Ребрик. Ця яскрава ведуча стала улюбленицею мільйонів українців. Зірка з молодих років мала широку аудиторію фанатів. Втім, скільки б разів її не підозрювали у романах, все одно обручку на пальці вона носить лише від одного коханого чоловіка.

Лілія Ребрик нещодавно розповіла, як змінилося її життя після 24.02.2022 року
Лілія Ребрик розповіла, як Андрій Дикий приревнував її

Знайомство з Андрієм Диким сталося у знаменитості завдяки роботі. Вона брала участь у проєкті “Танці з зірками” на телеканалі “СТБ”. Багато спільного часу провели молоді люди разом і врешті-решт стали парою. Ребрик часто звинувачували у тому, що вона начебто увела із родини чоловіка. Проте, обидва довели, що Андрій не мав стосунків на момент знайомства з Лілією.

Та, схоже, сам хореограф побоюється сам опинитися у такій ситуації. Ведуча розповіла, що у день першого спільного ефіру зі Славою Дьоміним, який став її новим колегою на проєкті “Ранок з Україною”, випадково зламалася машина, яка мала її везти на студію. Викликався доставити зірку на канал Андрій Дикий. Він супроводжував дружину.

У програмі “Зірковий шлях” знаменитість поділилася емоціями з цього приводу. Вона багато жартувала про те, що коханий спеціально підлаштував цю ситуацію, аби з ревнощів побачити розлученого Славу, який теоретично може проявляти знаки уваги його жінці.

Лілію це забавляє і вона вважає такі маленькі нюанси дуже милими для сімейного життя, тривалого шлюбу. Тим не менш, вона впевнена, що Андрій зовсім не думає про її таємні романи.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик та Андрій Дикий одружилися у 2011 році. Прізвища чоловіка ведуча брати не стала, адже вважала, що для сцени воно буде дуже дивне по звучанню.

Схожі статті