Дружина Тараса Тополі Alyosha зізналася, що фінансово не тягне життя у США з трьома дітьми: “Вижити неможливо”

Знаменита українська співачка та дружина соліста гурту "Антитіла" Alyosha дала відверте інтерв'ю вперше після тимчасового переїзду до США через війну в Україні.

Тарас Тополя з початком повномасштабного російського вторгнення на територію України разом з музикантами гурту “Антитіла” вступив до лав територіальної оборони і з перших днів служить парамедиком. Варто зауважити, що співак має законне право виїжджати за кордон в умовах військового стану, оскільки є багатодітним батьком трьох маленьких дітей, однак такої можливості він навіть не розглядав.

Свою кохану дружину Alyosha з синами і донькою він відправив спочатку на захід країни, а трохи згодом в Америку до рідних. Зіркова пара не бачилася з 24 лютого, намагається щодня телефонувати одне одному, якщо Тарас не на чергуванні, коли такої можливості зі зрозумілих причин немає.

Попри це, подружжя запевняє, що відстань на їхні стосунки анітрохи не впливає, і почасти це завдяки дітям, які не дають співачці розслабитися, а Тополі дають сил, щоб він залишався здоровим, живим і цілим.

Alyosha і Тарас Тополя з дітьми
Дружина Тараса Тополі Alyosha зізналася, що фінансово не тягне життя у США

В інтерв’ю для “КП в Україні” Alyosha зізналася, що летить до України, тому що більше не може бути в розлуці з чоловіком — дуже хоче його обійняти. Крім того, знаменитість не приховує — якби у них не було в Америці родичів, вони б ніколи туди не поїхали, оскільки це дуже недешева країна:

“Тут без рідних, без допомоги вижити неможливо. А не дай Боже дитина захворіє. Я подавала документи, щоб отримати хоч якесь страхування, але мені відмовили. Не відмовили тільки Роману, тому що він народився тут, він є американським громадянином, а мені, Марусі і Марку хворіти не можна”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.