|
08.07.2022 21:19

“Повернусь в Україну”: Лідія Таран їде додому – поки донька від Доманського остаточно не звикла до Франції

Знаменита українська телеведуча Лідія Таран на початку повномасштабної війни в Україні покинула столицю та перебралася до Франції. Власне, вже на початку березня вона знаходилася в Парижі, де осіла разом зі своєю єдиною донькою Василиною Доманською. Вибір журналістки був очевидним, адже вона активно вивчає французьку мову і постійно подорожує у цю країну, так як дуже її любить.

Лідія Таран їде додому

Лідія Таран їде додому

Часом українські глядачі мали можливість спостерігати за роботою Лідії, так як вона виходила на зв’язок зі своїми колегами та в прямому ефірі розповідала про події у Франції. Також зірка бере активну участь у волонтерській роботі.

Її донька Василина асимілюється на новому місці, ходить в школу та відвідує різного роду мітинги. Та хвилюватися про те, що зірки вирішуть залишитися в Парижі не варто — нещодавно Лідія Таран дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що вже планує повернення додому.

Лідія Таран їде додому

Однак, повертатися їй поки що нікуди, адже її квартира знаходиться в житловому комплексі, який зазнав ракетного удару. Через це у квартирі винесло двері та вікна.

“Звичайно, у мене, як і у багатьох людей після всіх цих ракетних ударів, проблема з вікнами та дверима. Але я її буду вирішувати тоді, коли повернусь в Україну”

Варто відзначити, що емігрувати до Франції, навіть на тимчасових умовах Лідія Таран не була готова зовсім. Ти ж саме і стосується її спадкоємиці, яка навіть не могла зібрати собі валізи, не розуміючи, що брати з собою. Однак, зараз родина звикла до нових реалій і знає, що можу зробити для того, щоб наблизити перемогу.