Найбагатша співачка України Камалія змінила вечірні сукні на військову форму: “Вставайте на захист” (ФОТО)

Камалія стала однією з найбільш популярних співачок України. Проте, свою славу у мережі зірка використовує задля поширення інформації про Україну та події у нашій країни.

Камалія. Героїня цього матеріалу пережила, як і всі ми, нелегкий час. 24-те лютого перевернуло її життя. Рідний край співачки був окупований, а улюблені конюшні — обстріляні окупантами. Зірка, яка втікала з-під куль, опинилася закордоном, стала голосом подій в Україні. Вона перетворила свою сторінку з розважальним контентом на інформаційний простір.

Артистка завжди закликала до відстоювання України, а нещодавно взагалі вбралася у військову форму та написала:

“Вірю в український народ! Вірю в Україну! Вірю в нашу перемогу! Слава Україні! Героям слава!”

Цікаво, що артистка ще з перших днів війни не соромилася у виразах. Вона активно закликала росіян до опору злочинній владі, адже у дружини Захура не вщухала ідея того, що у країні-окупанта залишилися незаангажовані та проактивні люди:

“Це кінець світу! Зупиніть війну! Росіяни, не мовчіть! Вставайте на захист свободи та миру! Це ж треба бути такими демонами, що навіть не пустити господарів та конюхів нагодувати та напоїти своїх коней?! Стайня – це стратегічний об’єкт! Навіщо ви її оточили своїми російськими танками? Навіщо ви бомбите та вбиваєте мирне населення? Навіщо відбираєте у нас землі?”, — написала емоційно Камалія.

Нагадаємо, що спвачка тяжко переживала знищення конюшні, де навчалася їзди разом з доньками. Бувши в евакуації, вона активно займалася благодійними концертами та допомогою переселенцям. Брала активну участь у фестивалях та спілкувалася зі знедоленими українцями. Дочки ж артистки у безпеці, продовжують навчання.

Схожі статті