Дружина переможця “Голосу” Романа Сасанчина назвала свою позашлюбну вагітність помилкою: “Можемо покаятись”

Дружина відомого українського виконавця Романа Сасанчина Іванна вразила своєю відповіддю щодо позашлюбної вагітності та серйозних стосунків без весілля.

Минулого року Роман Сасанчин та його вагітна наречена Іванна повідомили про те, що вони одружилися. Заява застала їхніх фанатів зненацька, адже молоді збиралися тільки подавати заяву. Однак, з’ясувалося, що вагітність дозволяє їм поставити штамп у паспорт одразу.

Дружина Романа Сасанчина зізналася, що пошкодувала про виїзд до Польщі
Дружина Романа Сасанчина назвала свою позашлюбну вагітність помилкою

Тим не менш, питання шанувальники фото пари щодо їхнього вчинку досі не закінчуються.

Дружина Романа Сасанчина назвала свою позашлюбну вагітність помилкою

Варто відзначити, що Іванна позиціонує себе, як релігійну людину. На шиї вона носить хрестик, а також невеличку іконку. Мабуть саме тому одна користувачка вирішила поставити їй вельми провокаційне питання. Вона поцікавилася, чи хіба не вважається великим гріхом допускати до себе чоловіка до весілля, і тим паче вагітніти від нього.

Дружина Романа Сасанчина назвала свою позашлюбну вагітність помилкою

Іванна не розгубилася, але відповіла досить неоднозначно. Вона заявила, що усі люди не єбезгрішні та помиляються, і в них є можливість покаятися.

“Звісно, що не схвалюю, але всі ми грішні. Бог дає нам вибір. Так, ми можемо помилитися в тому виборі, але ми можемо покаятись”, — зізналася Іванна.

Варто відзначити, що справи у Іванни в сім’ї вельми непрості. Дівчина виховує доньку своєї сестри Міланку, яка буквально на декілька рочків старша за Елізабет Сасанчин. З Романом у них також не все стабільно, адже декілька місяців тому дівчина взагалі заявила, що їхньої сім’ї більше немає. А цьому повідомленню передувала черга сварок, про які блогерка розповідала своїм шанувальникам. Втім, зараз у пари все добре і вони навіть вирішили повінчатися.

Схожі статті