Наталія Могилевська зізналася, як новий обранець допоміг їй і вивіз вагітну за кордон: “Народила хлопчика”

Відома українська співачка Наталя Могилевська сколихнула мережу розповіддю про те, як її новий коханий допоміг її вагітній сестрі та вивіз її за кордон, щоб та могла народити.

На початку війни Росії проти України Наталія Могилевська на деякий час зникла з інформаційного простору. Втім, її невеличке інтерв’ю сколихнуло країну — зірка поділилася думкою, що в Україні має бути дві державні мови.

Скандал навколо цієї теми не вщухав, але артистці вдалося змінити фокус уваги аудиторії. І це не дивно, адже у Наталії великий досвід у шоу-бізнесі, і вона знає, як протидіяти антипіару. У своєму новому інтерв’ю Наталія зізналася, що в неї є коханий. З чоловіком вона почала зустрічатися під час війни, але його особистість викривати відмовилася. Основна їхня діяльність мала відношення до волонтерства. Особливу увагу зіркова пара приділила сиротам, які через військові дії залишилися без сім’ї.

Наталія Могилевська зізналася, як новий обранець допоміг їй

Наталія Могилевська розкрила всі карти і повідомила новину про поповнення
Наталія Могилевська зізналася, як новий обранець допоміг їй

Варто відзначити, що в наступному інтерв’ю Наталія лише підігріла інтерес до свого коханого. Так, артистка зізналася, що він дуже їй допоміг. Виявляється у Могилевської була вагітна сестра, яку вони з обранцем вивезли за кордон, щоб вона могла спокійно народити. В результаті жінка дала життя хлопчику. Про це зірка розповідала у програмі “Сніданок з 1+1”.

“Ми разом із коханим допомогли поїхати моїй сестрі до Франції. Вона народила хлопчика”, – сказала Могилевська.

Наталія Могилевська заговорила про всиновлення малюка з дитбудинку
Наталія Могилевська зізналася, як новий обранець допоміг їй

Нагадуємо, що Могилевська також обговорювала з журналістами можливість всиновити дитину, але не змогла дати чіткої відповіді щодо своїх планів, залишивши це питання повністю на фантазію глядачів та преси. Співачка дала зрозуміти, — поки що вона обдумує цей варіант, але рішення не винесла.

Схожі статті