Мішина возз’єдналася з Еллертом? Екс-холостячка повернулася після того, як гуморист публічно захистив її

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина повернулася разом з сином Платоном з Європи та поділилася першими враженнями від побаченого в столиці.

Відома українська акторка Ксенія Мішина після початку повномасштабної війни в Україні забрала єдиного сина Платона та переїхала до Бельгії. Еміграцією чи евакуацією назвати це не можна, адже знаменитість мала поїхати, щоб відпрацювати у проєкті.

Ксенія Мішина повернулася до Києва

Але нещодавно стало відомо, що зірка повертається додому. Так, Ксенія Мішина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram перші кадри після повернення до столиці, а також емоційно поділилася своїми враженнями від побаченого.

Ксенія Мішина повернулася до Києва

Ба більше, знаменитість також дуже засмутилася, адже усвідомила, що зі своїми батьками, які знаходяться на території окупованого Криму, не побачиться ще досить довго. Для знаменитості і раніше було дуже важко влаштовувати поїздки у місце, яке стало для неї символом агресії російської федерації.

Але усе це не змогло зіпсувати радощів для Ксенії Мішиної, яка нарешті повернулася додому. Цілком можливо, що скоро фанати навіть побачать її з колишнім Олександром Еллертом, адже той не припиняє добиватися екс-коханої.

Нагадуємо, що не так давно Ксенія Мішина потрапила у грандіозний скандал з “Дизель шоу”. Акторка розкритикувала керівництво студії за те, що ті не виплачують зарплатню своїм акторам.

У відповідь зірка отримала образливі вислови та дискримінацію, яка налаштувала мережу проти колективу “Дизель студії”. Олександр Еллерт також відзначився та публічно вступився за свою колишню дівчину, заявивши, що автор публікації впав настільки низько, як це було можливо. Тим не менш, Ксенія і самостійно дала відсіч образникам.

Схожі статті