Віталій Козловський на очах всієї глядацької зали притулився вустами до простої українки у формі: “Моє море”

Популярний співак Віталій Козловський давно одинакує. Проте, під час останнього концерту артист натякнув, що готовий відкритися новим почуттям.

Віталій Козловський. Герой цього матеріалу завжди міг похвалитися жіночою увагою до своєї персони. Він став справжнім улюбленцем публіки, проте своє серце не міг відкрити жодній представниці прекрасної статі.

Та нещодавно артист опублікував відео, де прямо під час виступу палко припав вустами до симпатичної дівчини у військовій формі.

“Моє море хвилюється раз”, — проспівав Віталій та поцілував захисницю.

Віталій Козловський на очах всієї глядацької зали притулився вустами до простої українки у формі

Про довговолосу симпатичну молоду майже нічого не відомо. Виглядає все це, як раптовий сплеск емоцій творчого чоловіка, адже він пережив непросту історію кохання.

Що відомо про шлюб і розлучення Віталія Козловського?

Віталій Козловський з юних років віддавав майже весь час роботі та творчості. Втім, у 2016-му році стріла Амура підкорила і його серце. Роман закрутився з Раміною Есхакзай, екс-учасницею “Холостяк-5”. Втім, до весілля справа так і не дійшла. Пара розійшлася.

Раміна Есхакзай і Віталій Козловський
Раміна Есхакзай і Віталій Козловський

Потенційна наречена співака згодом розповість історію про те, що знала про зради коханого з концертною директоркою. Терпіти це вона категорично не могла. Раміна вважала, що у гречку поскакав Віталій їй на зло, адже у майбутнього подружжя були непрості сварки.

Нині кожен іде своїм шляхом: співак активно займається концертною діяльністю, їздить з виступами до військових, а його колишня стала популярною зіркою Yоutube: бере інтерв’ю у знаменитостей.

Нагадаємо, що це не єдина драма у житті Козловського. Нині конфлікт з Ігорем Кондратюком через творчу спадщину досі не вичерпано. Віталій хоче викупити свої пісні.

Схожі статті