Чоловік Олі Полякової Вадим Буряковський намагався втекти з України: “Ми довго стояли на кордоні”

Оля Полякова вперше розповіла, як намагалася вмовити прикордонників пропустити її чоловіка за кордон. Як усе відбувалося, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Оля Полякова вже багато років щаслива у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським. Не дивлячись на те, що пара пройшла через фінансові проблеми і зневіру у власний шлюб, зараз вони міцна та любляча родина.

Оля Полякова залишила чоловіка, забрала дітей та поїхала геть
Вадим Буряковський намагався втекти з України

Вадим Буряковський намагався втекти з України

Не так давно Оля Полякова та Маша Єфросиніна відновили зйомки авторської програми “Дорослі дівчата”, в якій вони обговорюють особисте життя, жіночі проблеми та згадують цікаві історії з минулого.

У минулому випуску Оля Полякова вразила розповіддю про те, як намагалася вмовити прикордонників випустити її чоловіка з України за кордон. Варто відзначити, що свою роль зіграла емоційна складова, адже спочатку родина не мала наміру брати з собою Вадима. Точніше, сам бізнесмен мав просто відвезти дружину та дочок до кордону і повернутися назад.

Суперблондинка намагалася скористатися своєю відомістю, але не отримала позитивної відповіді. Як на свою невдалу спробу втекти відреагував сам бізнесмен, співачка не розповіла.

“Мій чоловік і не збирався виїжджати, але ми колись під’їхали до кордону, я подумала, може зараз скористаюся своєю популярністю. Я підійшла, кажу: “Може ви випустите мого чоловіка, у мене двоє дітей” і все інше, плачу. погладили по голові і відповіли: “Прощайтеся”

Нагадуємо, що Оля Полякова та її дочки Маша та Аліса знайшли прихисток у будинку російської блогерки Ніки Білоцерківської, за що їх неодноразово звинувачували. Ба більше, Оля Полякова намагалася вмовити українське суспільство дати громадянство своїй подрузі, але в результаті виник скандал.

Схожі статті