37-річна Тіна Кароль п’є окріп заради осиної талії: все про дієту та спортивні тренування поп-діви (Відео)

Тіна Кароль за роки своєї кар'єри стала дуже популярною, і прихильників цікавить майже все, що стосується співачки. Особливо часто задаються фанати питаннями щодо ідеальної стрункості зірки.

Тіна Кароль. Сьогодні — це одна з легенд української сцени. Разом з розвитком своєї творчої особистості, вона залюбки займається родиною, домом та власною вродою. Вона лишилася саме такою, як її запам’ятав Євген Огір: молодою, спортивною з осиною талією.

Тіна Кароль була не першою, хто народив сина Євгену Огіру
37-річна Тіна Кароль п’є окріп заради осиної талії

Як підтримує свою стрункість Тіна Кароль?

Поп-діва ніколи не сидить на місці. Зірка активно займається хореографією, багато мандрує. Проте, не забуває про харчування. Вона надає перевагу стравам з низькою калорійністю. Також бере на стіл пісні продукти, а на роботу — лоточки з їжею. Виключає Тіна і пізні прийомі їжі.

Цікаво, що співачка взагалі забула про ресторани та швидке харчування. Втім, відмовляти від цього задоволення інших Кароль не хоче. Так, наприклад, якщо її син Веніамін захоче, аби мама склала компанію в його улюбленому закладі, вона залюбки піде. Проте, замовляти собі перше, друге і десерт — не буде.

Артистка зазвичай просить принести їй натуральний фруктовий час або просто окріп. Такі напої притримують почуття голоду і організм простіше уберегти від смаженого, жирного.

37-річна Тіна Кароль п’є окріп заради осиної талії

Також не можна не відмітити і жагу Тіни Кароль до спорту. Співачка просто обожнює танцювати, а ще пробувати східні практики, як-от стояння на гвіздках або йога. Це дуже наповнює енергією та дарує почуття усвідомленності. Також зірку неможливо побачити з келихом у руці або іншими шкідливими речовинами.

Нагадаємо, що більше про життя, дієти, вправи і корисні звички артистки ви можете дізнатися у новому відео на каналі наших партнерів “Одна Минута”:

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.