Хто з шістьох дітей Доманського дочка від Лідії Таран? Багатодітний батько ретельно попрацював над потомством

Багато років тому відомий український телеведучий Андрій Доманський закохався у свою колегу Лідію Таран. У цьому союзі народилася дівчинка на ім'я Василина.

Знаменитий український телеведучий Андрій Доманський двічі одружений. Але за своє життя чоловік встиг дати життя п’ятьом дітям, а виховати і того більше — цілих шість спадкоємців.

Хто з шістьох дітей Доманського дочка від Лідії Таран

Справа в тому, що з першою дружиною Юлією Андрій Доманський не міг стати щасливим. Телеведучий неодноразово говорив, що цей шлюб більше схвалювали його батьки, ніж він сам.

Перша дружина Андрія Доманського з його дітьми
Перша дружина Андрія Доманського з його дітьми

Дівчина встигла народити йому двох дітей, Василя та Ладу, однак не втримала чоловіка, коли той познайомився з прекрасною колегою Лідією Таран.

Стосунки з телеведучою тривали лише декілька років. Обидва не бажали одружуватися. Ба більше, Таран взагалі не була налаштована на подібні речі, адже до мами Андрія навідалася лише раз за час їхніх стосунків.

Як виглядають усі діти Андрія Доманського від Лідії Таран та інших жінок
Хто з шістьох дітей Доманського дочка від Лідії Таран

Від Лідії Таран у Андрія народилася прекрасна донька Василина. І лише заради неї обидва підтримували зв’язок, коли Доманський пішов до своєї наступної дружини Марини.

Саме вона змогла відродити у ньому бажання бути комусь законним чоловіком. У цьому шлюбі в Андрія знову народилося двоє дітей, Кіра та Віра, а також довелося виховувати сина своєї благовірниої від першого шлюбу Артема.

Зараз Доманський говорить, що будучи молодим, не розумів, наскільки важливо спілкуватися та виховувати своїх дітей, але зараз він намагається наздогнати, усе що він колись пропустив та створити ніжний та міцний зв’язок зі своїми дітлахами.

Андрій і Марина Доманські
Хто з шістьох дітей Доманського дочка від Лідії Таран

Більшість дітей достатньо дорослі і не потребують допомоги свого батька у більшості питань. Однак, Доманський збирає їх разом та максимально приймає участь у їхньому житті.

З Лідією Таран Доманський більше не спілкується навіть заради доньки, адже Василина самостійно може домовитися з ним про все необхідне, без допомоги мами.

Схожі статті