Екс-чоловік Дорофєєвої Дантес більше не приховує нових стосунків: заплітав косички напівроздягненій Кацуріній

Відомий український співак Володимир Дантес згодом після розлучення з Надею Дорофєєвою засвітився на доволі цікавому фото з Дашею Кацуріною.

Пару Дантеса і Дорофєєвої вважали найкрасивішою в українському шоу-бізнесі, однак їхнє кохання вічним не стало – у березні 2022-го згодом після початку війни зірки оголосили про розлучення. Як запевняють колишні, вони досі одне одного люблять, але ця любов тепер інша.

Вже на наступний день після заяви співаків публічно повідомили про розрив відомі ресторатори Міша і Даша Кацуріни, що спричинило чутки про любовний чотирикутник. І як не дивно, але вони поступово підтверджуються.

Дантес перестав приховувати стосунки з Дашею Кацуріною

Так, у червні екс-солістка гурту “Время и Стекло” представила нового обранця, яким дійсно виявився Кацурін. Подробиць історії стосунків Надя не розкривала, проте ясно дала зрозуміти, що вони разом.

А тепер в Інстаграмі Даші Кацуріної з’явилося доволі компрометуюче фото з Дантесом. Рестораторка позує у білизняному комплекті тілесного кольору, а чоловічі руки заплітають їй косички. Володимира видав фрагмент татуювання, який потрапив у кадр.

Тим більше, що Даша наразі перебуває в Тель-Авіві, куди нещодавно на благодійний концерт прибув і Дантес.

“Дозволила собі відпустку у декілька днів”, – підписала публікацію Кацуріна.

А у коментарях одним з перших відмітився колишній чоловік Дорофєєвої. Музикант пошуткував, припускаючи, скільки чуток народиться через цю світлину:

“Блін, так боляче, що ніхто не помічає гнучкість володарки цього акаунту. Ви що не бачите? Це оптична ілюзія, вона сама собі плете коси, як справжня українська жінка!”.

Дантес перестав приховувати стосунки з Дашею Кацуріною
Дантес перестав приховувати стосунки з Дашею Кацуріною

Схожі статті