Сплять разом: Ольга Мартиновська вразила мережу, оприлюднивши “постільне” фото з Ярославським – лежить поруч

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська вперше показала, як Володимир Ярославський поруч з нею спить. Всі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський — найчарівніша пара в українському шоу-бізнесі. Шанувальники досі не можуть зрозуміти, кохання між знаменитостями чи платонічна дружба. Але так чи інакше, зірки надихають своїх фанатів і змушують їх вірити у те, що можливо, побачать їхнє весілля.

Ольга Мартиновська повідомила, навіщо збирається до дитячого будинку
Ольга Мартиновська вразила мережу, оприлюднивши постільне фото з Ярославським

Ольга Мартиновська вразила мережу, оприлюднивши “постільне” фото з Ярославським

Час від часу Ольга інтригує мережу неоднозначними фото. У зв’язку з війною вона давно до цього не вдавалася, але нещодавно в неї з’явилася така нагода.

Так, зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, який був зроблений під час спільної подорожі. На ньому Ольга та Володимир зображені разом. От тільки друг Мартиновської на момент зйомки спить.

Ольга Мартиновська вразила мережу, оприлюднивши постільне фото з Ярославським

Зірка пояснила, що вони дуже втомилися, але менш романтичним фото від цього не стає. Варто відзначити, що зірки багато часу проводять разом за кордоном. Увесь їхній графік поглинає організація благодійних вечерь. Які, до речі, досягають своєї мети, і також проносять кошти для України.

Нагадуємо, що Володимир Ярославський позиціонує себе, як холостяк. Про своє особисте життя чоловік не розповідає, а на жарти про кохання з Ольгою лише жартує у відповідь. У свою чергу Мартиновська декілька років тому розлучилася і виховує доньку Віру. Володимир зіграв важливу роль у цій історії, адже розлад у родині пішов саме тоді, коли Ярославський відвідав ресторан, де працювали Ольга та її колишній чоловік. Зірка називає їхню історію знайомства, історією від ненависті до кохання.

Схожі статті