Аліна Гросу таємно народила дитину? З’ясувалося, що екс-чоловік зірки сидів з немовлям, пока вона виступала

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше зізналася, що її колишній чоловік Олександр Комков має дитину від іншої жінки. Усі деталі в статті.

Знаменита українська співачка Аліна Гросу не так давно розлучилася з Олександром Комковим, стосунки з яким фанати виконавиці обговорювали досить довго.

Справа в тому, що подружній союз не протривав і півроку. Спочатку хлопець запропонував своїй молодій дружині взяти паузу в стосунках, а потім пішов до іншої.

Коли ж Олександр зрозумів, що з новою коханою нічого не вийде, розраховував повернутися до Гросу, але та вказала йому на двері.

Олександр Комков має дитину

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Аліна Гросу зізналася, що у її колишнього чоловіка є дитина

Навколо чоловіка ходить багато чуток. Хтось говорить, що він повністю жив за рахунок Аліни, хтось стверджує, що насправді він не був бідним і навіть інвестував у кар’єру колишньої дружини. Так чи інакше, але репутація молодого красеня значно постраждала.

Декілька місяців тому Аліна Гросу завітала на програму “Твій день” і вперше розповіла про те, що насправді її колишній чоловік не тільки одружився, але і встиг обзавестися спадкоємцем. Хто народився у Олександра, а також з ким чоловік вирішив пов’язати свою долю, Аліна не розповіла. Однак зазначила, що він доволі швидкий у таких справах.

Тим часом, Аліна Гросу і сама недовго страждала за зруйнованим шлюбом, і активно давала інтерв’ю з Романом Полянським про те, як вони збираються жити, скільки дітей мати і коли одружитися. Після початку війни новий виконавець артистки зник з інформаційного поля через свою національну приналежність, але Павло Зібров заспокоїв фанаток Аліни. Мовляв, Роман не тільки допомагає своїй коханій, але я готовий тумаків роздавати тим, хто має щось проти України.

Схожі статті