“Закрийте пельки”: Полякова пояснила виїзд її чоловіка за кордон після відмови прикордонників його випустити

Відома українська співачка Оля Полякова була вимушена пояснити своїм шанувальникам та звичайним користувачам мережі, чому її чоловік опинився у Празі.

Нещодавно на YouTube вийшов новий випуск “Дорослих дівчат”, в якому Оля Полякова розповіла, як вмовляла прикордонників випустити її чоловіка Вадима з України. У своїй історії Суперблондинка зізналася, що намагалася скористатися своєю славою, але з чоловіком довелося розстатися. Вмовляння прикордонників нічого не дали, а прощання було дуже драматичним.

Оля Полякова пояснила виїзд її чоловіка за кордон

Та нещодавно з’ясувалося, що Вадим Буряковський засвітився у Празі під час концерту його дружини. У різноманітних пабліках почали поширювати цю інформацію разом з доказами, що не сподобалося Олі Поляковій.

Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram гнівне відеозвернення до користувачів, в якому пояснила, як так сталося. Також вона додала, що розповідала про свій концерт і те, як її благовірний опинився на ньому.

Оля Полякова пояснила виїзд її чоловіка за кордон

“Дуже гидко мені зараз наблюдати ситуацію, в якій якісь пабліки зараз поширюють новину, що начебто мій чоловік був за кордоном, а я всім говорю, що ні. Я прошу вас, люди, не розганяйте *** на вентилятор. Огидно на це дивитися”

Артистка пояснила, що Вадим просто поїхав забрати свою родину додому. Також зірка додала, що її чоловіку нещодавно виповнилося 60 років і тепер він “має право виїжджати за кордон”. Власне, його візит в Прагу відбувся після дня народження.

“І всі, хто говорить ф**ню та розганяє хейт, закрийте пельки і йдіть в ***”, — додала артистка.

Нагадуємо, що Вадим Буряковський подався до територіальної оборони і також захищає Україну від загарбників.

Схожі статті