Чекати залишилося зовсім трохи: дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала сукенку для новонародженої

Відома українська блогерка та дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала фанатам у соцмережах сукенку для новонародженої, хоча пара виховує сина.

До зустрічі з Віктором Павліком Катерина Репяхова була далека від шоу-бізнесу і блогерства, але зараз вона більш популярна в мережі, ніж її зірковий чоловік, а також має великий досвід організації концертів як концертна директорка артиста.

Стосунки зіркової пари дуже засуджувалися публікою, адже почалися вони, коли Віктор Франкович ще був одружений з третьою дружиною Ларисою Созаєвою. Крім того, між Репяховою і Павліком велика різниця у віці. Тим не менш, закохані впоралися з негативом і демонструють справжню сімейну ідилію.

Віктор Павлік забрав сина у молодої дружини Репяхової та зробив те, чого вона так боялася
Катерина Репяхова показала сукенку для новонародженої дівчинки

Нещодавно в їхній родині було велике свято – сину подружжя Михасику виповнився рік. Люблячі батьки влаштували сімейну вечірку для іменинника, не дивлячись на усі сумніви – чи доречно святкувати під час війни. Втім, попри все вони вирішили залишити цю дату в пам’яті.

А вже зараз в Інстаграмі Каті Репяхової з’явилося загадкове сторіз, на якому вона показала платтячка для новонародженої дівчинки. Підпис розставляє все по місцях:

“Зовсім трохи в нас буде літньої колекції”, – написала дівчина.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала сукенку для новонародженої дівчинки
Дружина Віктора Павліка показала сукенку для новонародженої дівчинки

З’ясувалося, що дружина Віктора Павліка стала бізнесвумен та заснувала власний бренд дитячого одягу. Блогерка дуже мріяла про свою справу і ретельно працює над якістю товару. Обличчям бренду, звісно, став син зіркової пари Михайло. На його ж честь і названий магазин – mimish.

Численні шанувальники бажають Катерині успіху у новій справі та не можуть дочекатися, коли можна буде робити замовлення.

Схожі статті