Найніжніші пари українського шоу-бізнесу: Влад Яма і Ліліана, Андрій Дикий і Лілія Ребрик та інші

Український шоу-бізнес не лише суворий, а й красивий і ніжний.

Далеко не всі зіркові пари можуть похвалитися ніжністю не лише на камеру, а й у повсякденному житті. Героям матеріалу це вдалося прекрасно.

Перша ніжна і романтична пара українського шоу-бізнесу – Влад Яма та Ліліана. Вони займаються танцями і саме це заняття звело їх у далекому 2007 році. До речі, познайомилися вони не на проекті чи на репетиціях, а на танцполі нічного клубу і з того часу не розлучалися. Подружжям Влад та Ліліана стали лише через сім років стосунків. Хореограф і суддя проекту “танці з зірками” зізнається, що тягнути з весіллям було його помилкою. Зараз у пари підростає син Леон, якого пара майже ніколи не показує.

Влад і Лілія Яма
Влад і Лілія Яма

по-особливому ніжні стосунки і у пари Андрій Дикий і Лілія Ребрик. Пара познайомилася на проекті “Танці з зірками” і танцювали разом. Історію їхніх стосунків могла спостерігати вся країна. Зараз Лілія Ребрик розповідає, що свого часу розповіла майбутньому чоловікові про себе майже все. Тоді вона навіть не здогадувалася, що партнер по танцях стане її партнером по життю. У подружжя підростають дві красуні-донечки: Діана і Поліна. А нещодавно з’явився домашній улюбленець: песик породи бішон фрізе по кличці Діксі. Родина багато часу проводить разом, про що відома ведуча та акторка не втомлюється розповідати прихильникам.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий
Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Співоче подружжя Alyosha і Тарас Тополя нещодавно стали батьками втретє. А познайомилися молоді люди у компанії спільних друзів після одного з концертів. Фронтмен гурту “Антитіла” пригадав, що ініціатором стосунків стала його майбутня дружина. та й одружилися вони лише тоді, коли склалися як повноцінна пара. Зважаючи на публічність виконавців, парі вдалося неможливе, приховувати стосунки аж до народження першого сина. Саме у 2013 році фоловери і вся країна дізналася про відносини улюблених співаків.

Alyosha і Тарас Тополя
Alyosha і Тарас Тополя

Зіркова подружжя Володимира Дантеса і Наді Дорофеєвої базується на турботі і гуморі, що межується з ніжністю. Вони одружилися у 2015 році і це стало найвизначнішою подією в українському шоу-бізнесі. Під час карантину телеведучий Володимир Дантес почав вести свій ютуб-канал, на якому розповідав чим годує свою зіркову дружину.

Володимир Дантес і Надя Дорофеєва
Володимир Дантес і Надя Дорофеєва

У зіркових пар ніжність – в деталях.

Схожі статті