Дзідзьо більше не приховує сина: чудового хлопчика народила таємна муза гурту артиста — не Оля Цибульська

Дзідзьо — популярний український холостяк, який зараз не має родини. Втім, як виявилося, діти у чоловіка таки є. Хто ж подарував співаку малюків?

Численні плітки про таємний роман Дзідзьо та співачки Олі Цибульської не вщухають вже декілька років. Відсутність коментарів з цього приводу від зірок та поява спільних пісень, з провокаційним змістом, ще сильніше підігрівали інтерес публіки. А після раптового розлучення артиста зі своєю дружиною, прихильників майже неможливо було переконати у відсутності романтичних відносин між співаками.

Дзідзьо більше не приховує сина

Наскільки були здивовані підписники, коли  виправдалися їх підозри. Михайло Хома у своєму Instagram виклав спільну з Цибульською світлину: він щасливий обіймає Ольгу, яка в цей час лагідно тримає на руках немовля.

“Вітайте нас”, — підписав це фото співак.

Коментарі під світлиною зібрали тисячі привітань та побажань, проте пара приховала одну цікаву деталь. Вони стали не просто батьками цього малюка, а хрещеними батьками.

Зірки охрестили сина подруги у 2018-му, яка являється музою, менеджером та актрисою кліпів Дзідзьо. Про загадкову дівчину можна знайти доволі мало інформації. Відомо, що цю натхненницю звати Надія. Але ні своє прізвище, ні свій вік, ні ім’я справжнього батька малюка вона не називає.

До речі, хлопчика звати Денис, а охрестили його у Володимирському соборі, одному із найвідоміших й найкрасивіших храмів України.

Чи замислюється співак про власних дітей?

Дзідзьо був одним із творчих наставників на шоу “Голос. Діти”. Та даючи інтерв’ю для “1+1” він отримав запитання, чи не прокинувся в артиста за час проєкту “батьківський інстинкт” та чи не планується ще народження власних малюків.

Співак щиро зізнався:

“Інстинкт давно прокинувся. Свої діти — це дуже добре. І цьому прийде час”.

Хочемо нагадати, що український артист, Михайло Хома, майже 20 років був у відносинах співачкою SLAVIA, з яких 8 років пара була одружена. У 2021 році зіркове подружжя оприлюднило новину про своє розлучення.

Схожі статті