“Сталася зрада”: поки Каті Осадчої та дітей немає поруч, Юрій Горбунов був помічений з двома красунями

Юрій Горбунов схвилював мережу новими кадрами, на яких постав з відомими українськими красунями. Чому телеведучий опинився не поруч з дружиною?

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов з початку війни залишався в Києві і намагався всіляко підтримати своїх співвітчизників у непрості часи.

Юрій Горбунов пояснив, чому його діти від Каті Осадчої живуть окремо
Юрій Горбунов був помічений з двома красунями

Його дружина Катерина Осадча також знаходилася на зв’язку, але шанувальники не тішили себе ілюзіями: було зрозуміло, що зірка евакуювалася зі столиці, адже вона — мама двох маленьких хлопчиків.

Юрій Горбунов був помічений з двома красунями

Як з’ясувалося пізніше, Катя знайшла прихисток для себе та своїх спадкоємців на заході України. Але через декілька місяців вона повернулася до Києва, залишивши дітей зі своєю сім’єю. Для Івана та Данила у столиці досі небезпечно.

Тим не менш, зіркова мама постійно вимушена навідуватися до своїх дітей, адже вони занадто маленькі, щоб жити без мами. Тому Катерина Осадча намагається поєднувати роботу, подружнє життя та турботу про дітей.

Звісно, Юрій Горбунов доросла та розуміюча людина, і до того ж має велику кількість справ, які заповнюють його дні під час розлуки з коханою дружиною.

Так, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, де він знаходився в оточенні відомих українських красунь — Дар’ї Астаф’євої та Світлани Тарабарової. У дописі до публікації він розповів про черговий захід, який був влаштований на благочинних засадах у зв’язку з війною в Україні.

Та далеко не всі шанувальники телеведучого оцінили його обійми з дівчатами, адже почали нагадувати йому про те, що в нього є дружина.

Юрій Горбунов був помічений з двома красунями

Не варто і казати, що насправді хвилюватися приводу у фанатів Осадчої немає.

spot_img

Схожі статті