Мріють про четверте немовля: Осадча, Тополя, Павлік та інші багатодітні зірки, які планують далі народжувати

Мільйонні спадки, приватні школи, зйомки у кліпах. Чим живуть сьогодні багатодітні артисти української естради та як уживаються між собою усі члени великої родини?

Популярні українці доводять, що можна мати багацько діток і при цьому бути успішним у самореалізації!

Ольга Фреймут

Родина Ольги Фреймут
Багатодітні зірки, які планують далі народжувати

Зіркова ведуча у свої 40 років має вже трьох дітей від двох різних чоловіків. Найстарша донька Злата, народжена від першого шлюбу, весною відсвяткувала своє 17-річчя у Лос-Анджелесі, де проживає та навчається вже деякий час. Дівчина, ще та бунтарка, викладає відверті фото, всупереч чопорному образу матері. Якщо старшій дочці Ольги подобається публічність, то молодших дітей телезірка показує прихильникам не часто. Маленька Євдокія і син Валерій мають 1 рік різниці у віці. Зараз дітлахи разом із зірковою мамою живуть за кордоном, але інформацію про своє місцеперебування телеведуча досі не оприлюднила.

Віктор Павлік

Віктор Павлік забрав сина у молодої дружини Репяхової та зробив те, чого вона так боялася
Багатодітні зірки, які планують далі народжувати

Український співак до 2020-го не міг знайти “ту єдину”, з ким би хотів провести усе життя. Виконавець був одружений вже 4 рази та має дітей від кожного шлюбу. Найстарший син, 38- річний Олександр Павлік, пішов стопами батька – став співаком, брав участь у вокальному шоу “Х-фактор”.

Христина, єдина донька від другого шлюбу артиста, персона не публічна. Вона не з’являється на телеекранах і давно має власну дітину. Тож Віктор Павлік не тільки батько, а й дідусь.

У третьому шлюбі з Ларисою Созаєвою артист народив сина. На жаль, на 22-му році життя, син співака помер після тривалої боротьби з раком.

Та наймолодшу дитину Віктору народила 25-річна Катерина Репяхова. У червні маленькому сину артиста виповнився 1 рік, а його мама мріє подарувати йому сестричку чи братика.

Катерина Осадча

Багатодітні зірки, які планують далі народжувати

Українська ведуча та журналістка Катерина Осадча, мабуть, забирає власну футбольну команду. 38-річна зірка стала мамою аж трьох синів. Старший 19-річний син Ілля був народжений від першого шлюбу. Він навчається в Мерілендському університеті у Америці. А батьком 5-річного Івана є заслужений артист України Юрій Горбунов.

У 2021 році подружжя ошелешило прихильників новиною про народження третьої дитини. Хлопчик народився 19 серпня на свято “Яблуневий спас”. Втім, дуже хоча подружжя ще й дівчинку.

На початку війни Катя з двома молодшими дітьми евакуювалась за кордон, але у травні повернулась до чоловіка в Київ.

Олег Скрипка

Багатодітні зірки, які планують далі народжувати

Український рок-музикант, вокаліст та актор по справжньому багатодітний батько. Артист має чотирьох дітей, які схожі між собою наче дві краплі води. Старший син Роман хоче побудувати зіркову кар’єру, як у батька. Хлопець вже знімався у кліпі, де ще й заспівав. Молодші діти, син Тарас і донька Леся також успадкували талант до музики, вони вміють грати на музичних інструментах. Усі діти музиканта навчаються у приватних Київських школах, вивчають понад 5 мов, а місячна оплата за навчання сягає близько 5 тисяч гривень.

Тарас Тополя та Alyosha

Тарас Тополя і Альоша з дітьми
Багатодітні зірки, які планують далі народжувати

Фронтмен гурту Антитіла та співачка Alyosha мали щастя стати батькам тричі.

Зіркова пара має двох синів і одну доньку, якій у серпні виповниться лише два роки. Більша частина родини Тараса проживає в США, навіть старший син Роман має американський паспорт. Тому від бойових дій сім’я рятується саме там. Діти спілкуються двома мовами – англійською та українською.

Виховання малечі повністю лягло на плечі дружини артиста. На початку війни співак пішов до лав ЗСУ і сьогодні несе службу парамедика на передовій.

spot_img

Схожі статті