Олег Винник став вигнанцем серед колег: після втечі з України зірку називають боягузом та мовчазним бараном

У зв'язку з втечею Олега Винника з України у артиста почалися негаразди у стосунках з колегами. Чому повелителя вовчиць масово засуджують в шоу-бізнесі?

Декілька місяців тому українським шоу-бізнесом почали активно повзти чутки про те, що Олег Винник не знаходиться на території України. Спочатку артист заперечив це звинувачення, але згодом стало відомо, що все ж таки повелитель вовчиць давно дістався Європи.

Олег Винник ошелешив своїх вовчиць заявою
Олег Винник став вигнанцем серед колег

І як не дивно, його шанувальники мали рацію — прихисток Олег знайшов у Берліні. Нещодавно його адвокат заявила, що за кордоном Винник лікується, адже в нього були проблеми зі здоров’ям ще до того, як розпочалася повномасштабна війна. І ця заява відповідає дійсності, адже Олег скасував велику кількість концертів через хворобу.

Олег Винник став вигнанцем серед колег

Тим не менш, тривале мовчання дало про себе знати, і Олег втратив свій авторитет перед колегами. Не так давно Валерій Харчишин відкрито заговорив про те, що повелитель вовчиць злякався, натомість інший музикант Леньо взагалі почав називати Винника “мовчазним бараном”.

Ба більше, чоловік вдався до погроз, заявивши, що назад Олега ніхто не пустить, А також, що від нього відвернуться його дружина та діти.

Про те, що Олег Винник втік активно говорять в мережі. Наприклад, Олександр Еллерт вирішив просто поглузувати над зіркою та заявив, що розшукується чоловік, який зник з інформаційного простору.

Олег Винник став вигнанцем серед колег. Скріншот особистої сторінки коміка

І мабуть тільки Оля Полякова виступила у захист повелителя вовчиць, заявивши, що в нього дійсно є проблеми і не варто тиснути на людину, яка бореться з хворобою.

Так чи інакше, але навіть не дивлячись на великі донати, Олегу доведеться пояснювати своїм шанувальникам свою поведінку, адже розшукування зірки перетворилося на якийсь Каламбур.

Схожі статті