“Набагато вродливіша за Тіну”: Дан Балан відгуляв гучне весілля та засвітив неймовірної краси наречену

Минулого року відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за казахстанського мільйонера Алмаза. Як з'ясувалося пізніше, на торжество був запрошений Дан Балан.

Всесвітньо знаменитий молдавський виконавець Дан Балан за роки популярності заробив славу ловеласа та одвічного холостяка. Мріяти про одруження артиста насмілилися тільки українці, які побачили між ним та Тіною Кароль неймовірну хімію.

Однак дороги знаменитостей розійшлися, а Дан Балан нещодавно був помічений на розкішному весіллі.

Дан Балан відгуляв гучне весілля та засвітив неймовірної краси наречену

Виявляється, українській телеведучій Іванні Онуфрійчук було замало весілля на Мальдівах, тому рівно через півроку вона влаштувала коштовну церемонію у столиці, куди запросила велику кількість гостей. Так як на свято мільйонера та його коханої зібрався увесь український бомонд, організатори заходу забезпечили для гостей виступ суперзірок.

Дан Балан відгуляв гучне весілля та засвітив неймовірної краси наречену

Серед них і опинився Дан Балан, який є кумиром Іванни. Вона з нетерпінням чекала на його мініконцерт, а коли той з’явився на сцені, у весь час танцювала та підспівувала артисту. Відповідні кадри з’явилися і на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Варто відзначити, що сам Дан ніколи не публікує знімки з приватних заходів, а у його мікроблозі можна побачити лише фотографії з піар-компаній.

Тим не менш, його шанувальники настільки ретельно та уважно стежать за його творчістю, що кадри з весіль, днів народжень та інших корпоративів одразу ж потрапляють до мережі та розповсюджуються зі швидкістю світла. Воно й не дивно, адже гості подібних заходів не готові втрачати нагоди і одразу ж показують, як весело та дорого вони провели свій час.

Схожі статті