Таюне більше не повернеться до України? Муза повелителя вовчиць не втримала секрет: “Залишуся в Європі”

Бек-вокалістка і таємна дружина Олега Винника Таюне зникла з інформаційного простору так само як і він. Що ж відомо про місцезнаходження музи повелителя вовчиць?

З початком повномасштабної війни в Україні змінилося життя багатьох українців, не стали винятком і представники шоу-бізнесу, які опинилися в такому ж становищі, як і звичайні люди, незважаючи на свої можливості і доходи.

Багато вітчизняних зірок були вимушені покинути країну в пошуках тимчасового прихистку за кордоном, і вони цього не приховують – Слава Камінська, Джамала, Маша Єфросініна, Сергій і Сніжана Бабкіни, Монатік, Alyosha, Тоня Матвієнко та інші. А є й такі, хто відмовчується стосовно свого місцезнаходження, що викликає водночас хвилювання, нерозуміння і обурення з боку публіки. На таку реакцію натрапили повелитель вовчиць Олег Винник та його бек-вокалістка Таїсія Сватко, більш відома як Таюне. Її також вважають таємною дружиною співака.

Куди зник Олег Винник з дружиною Таюне
Стало відомо, куди поїхала з України дружина Олега Винника Таюне

Після 24 лютого зіркова пара лише кілька разів виходила в онлайн, щоб поспілкуватися з фанатами, але після Великодня вони остаточно зникли з інформаційного простору.

Одна з найпопулярніших версій у мережі – виїзд в Європу, а саме – до Німеччини, де у подружжя живе син Юліан. В Інстаграмі виконавців просять чесно відповісти, чи збираються вони повертатися назад до України:

“А чого не напишете вже: “Залишуся в Європі”. І від вас вже відчепилися б”.

Стало відомо, куди поїхала з України дружина Олега Винника Таюне

Але днями вперше висловилася з приводу зникнення Винника і Таюне адвокатка Олега. За її словами, він проходить лікування в Берліні, від чого саме – залишається здогадуватися. Єдине, що зауважила представниця повелителя вовчиць – у нього було кілька загострень хвороби, які, тим не менш, не заважають йому допомагати ЗСУ.

Схожі статті