Даша Астаф’єва публічно розкритикувала зірок, які заспівали українською мовою: “Несправжня творчість”

Знаменита українська співачка Даша Астаф'єва вперше висказалася про зірок, які раптово перейшли з російської мови на українську у своїх піснях.

Знаменита українська модель та співачка Даша Астаф’єва з самого початку повномасштабної війни в Україні активно заявляла про свою позицію. Ба більше,  зірка почала активно волонтерити і яскраві та розкішні сукні ппоміняла на чистку картоплі щоденно.

За внесок та активну боротьбу над майбутньою перемогою України шанувальники прониклися великою шаною до зірки. Мабуть, саме тому її голос та критика стали ще гучнішими і привертають багато уваги.

Даша Астаф’єва публічно розкритикувала зірок, які заспівали українською мовою

Даша Астаф'єва обурена і розповіла, що думає про Лободу, Тодоренко та Лорак
Даша Астаф’єва публічно розкритикувала зірок, які заспівали українською мовою

Нещодавно Даша Астаф’єва вразила своїх шанувальників та колег заявою про те, що вона вважає раптовий перехід з російської мови на українську лицемірством. Мова йде саме про творчість тих знаменитостей, які усе своє життя виступали для аудиторії російською мовою. Та зрозумівши, що політична ситуація все змінила, раптово стали патріотами.

Зірка не вважає це творчістю, і відкрито говорить про свою думку.

“Зараз усі заспівали українською. Для мене це трохи таке підлабузництво, несправжня творчість. Це пісні, які йдуть у нікуди, хоча там говорять слова “Батьківщина”, “ненька”, “мати Україна”, – заявила знаменита виконавиця.

Про це вона розповіла в інтерв’ю на YouTube-каналі Islnd TV.

Нагадуємо, що Даша Астаф’єва і сама виконала більшу частину пісень російською мовою, однак переробляти свій репертуар або змінювати його на патріотичний не квапилася, а обрала більш раціональний спосіб допомогти своїм співвітчизникам, і робила це руками, невтомно працюючи. Не дивно, що фанатська база артистки після цього значно виросла.

Схожі статті