ТОП-5 декольте: сукні, що не вміщають принади Тіни Кароль

Тіна Кароль любить з'явитися на публіці у вражаючих образах.

Останнім часом кожна поява артистки на сцені або телебаченні супроводжується доволі відвертими образами, через які видно все і навіть більше.

Фурор викликав останній образ Тіни Кароль на проекті “Танці з зірками”. У неділю ведуча з’явилася на сцені у білій сукні з екстремальним вирізои і прозорими вставками.

На офіційній сторінці проекту уважні глядачі помітили, куди саме намагався не дивитися другий ведучий Юрій Горбунов. натомість співачка зібрала багато компліментів та побажань на свою адресу.

Не менш відвертою була сукня Тіни Кароль на виступі для “Вечірнього кварталу”. там теж є на що подивитися.

Без компліментів зірка не лишилася, але сукня буквально показала все. Засвітивши і те, що виконавиця була без білизни.

Відверті образи співачка демонструє не лише на проекті “Танці з зірками”, а й на “Голосі країни”. У 10-му ювілейному сезоні на один з ефірів Тіна Кароль прийшла у сукні з настільки відвертим декольте, що не дивитися не туди було просто неможливо.

І ще один образ з “Голосу країни”. І знову відверта сукня на тонесеньких бретельках. Останні, якщо не придивлятися, навіть не видно.

На останок сукня, яку тіна Кароль обрала для одного з ефірів “Танців з зірками”.

Під серією знімків шанувальники порівняли виконавицю з богинею і недвозначно натякнули на пожежу у коментарях.

Що ж, Тіна Кароль вміє епатувати і провокувати. Будь-який наступний образ співачки стає ще відвертішим і провокативнішим за попередній. Проте це не заважає народній улюблениці збирати тисячі лайків та компліментів у соціальній мережі.

Схожі статті