“Просто вже не можу”: дружина Тараса Тополі Alyosha полишила трьох дітей у США та втекла назад до України

Українська співачка AIyosha відмовилась від життя в США, та повернулась до України, залишивши на чужині трьох дітей. Як відреагував Тарас Тополя на вчинок дружини? 

На початку повномасштабної війни фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя не поїхав відсиджуватися за кордоном. Співак вступив у ряди територіальної оборони, щоб захищати рідні землі від рук агресора, а згодом став нести службу парамедика на передовій. Свою дружину Олену, співачку з псевдонімом Alyosha, разом із трьома дітьми артист відправив до Америки, жити у родичів, якомога далі від небезпеки.

Alyosha і Тарас Тополя з синами
Дружина Тараса Тополі Alyosha полишила трьох дітей у США

Свої стосунки пара могла підтримувати лише через відеозв’язок, та й ці привілеї теж діставались не часто, бо чоловік несе службу, заступає на чергування. Засумувавши за коханим, якого не бачила 4 місяці, виконавиця прилітає в Україну на побачення, залишивши дітей в Америці.

В інтерв’ю “КП Україна” співачка щиро зізналась:

“Я лечу в Україну до нього, бо просто вже не можу – хочу його побачити, обійняти”

Чому співачка не забрала дітей побачити батька?

Alyosha і Тарас Тополя після 8 років у шлюбі розповіли, чому весілля було формальністю
дружина Тараса Тополі Alyosha полишила трьох дітей у США

Alyosha пояснила, що приїхала в Україну лише на 4 дні, а дітей залишила з родичами, у безпечному місці. Після цього вона також повертається назад у США. Даючи інтерв’ю для сайту “Сьогодні” артистка дала коментар:

“Діти залишилися в Америці разом із бабусею та дідусем.  До того ж старші зараз у літньому таборі, а менша під наглядом бабусі, тому моє материнське серце спокійне” – розповіла зірка.

Нагадаємо, що співачка Alyosha родом із Запоріжжя, а свою популярність почала набувати після участі у Євробаченні 2010 року. Чоловік виконавиці, Тарас Тополя, створив гурт “Антитіла” ще у студентські роки. Після участі у проєкті “Шанс” гурт почали впізнавати слухачі та кар’єра співака пішла у гору.

Схожі статті