Найгучніші романи “МастерШеф”: з ким зустрічалися Мартиновська, Клопотенко, Хіменес-Браво та інші зірки

Психологи стверджують, що завдяки спільній роботі люди частіше закохуються і одружуються. Проєкт "МастерШеф" не став виключенням, а навпаки допоміг зустрітися дуже яскравим парам.

Популярний проєкт “МастерШеф” подарував українському глядачеві не лише талановитих кухарів, а й дуже яскраві романтичні пари.

Ольгу Мартиновську і Володимира Ярославського часто підозрюють у стосунках. Зірки багато часу проводять навіть поза зйомками на телеканалі. Вони працювали над кулінарною книгою, а зараз займаються закордоном благодійними вечерями. До речі, дочка Олі дуже добре ставиться до “друга” мами і любить проводити час разом з нею та Вовою.

Ольга Мартиновська повідомила, навіщо збирається до дитячого будинку
Найгучніші романи МастерШеф

Відомо, що завдяки “МастерШефу” парою стали фіналісти 8-го сезону Владислав Міцкевич та Еліна Павленко. Вони почали зустрічатися ще під час випробувань. У 2018-му вирішили побратися.

Найгучніші романи МастерШеф

А ось холостяку Євгену Клопотенко, як не намагалися фанати приписати роман на проєкті “МастерШеф”, все було марно. Здавалося, що його серце повністю заполонила кулінарія. Втім, у часи війни, у 2022 році кухар зізнався, що все ж таки має обраницю. Імені загадкової дівчини так і не розкрив, хоча прямо при журналістах телефонував їй.

Євген Клопотенко з МастерШеф вперше розповів про свою таємну обраницю Валерію
Найгучніші романи МастерШеф

Не обійшли амурні історії і суддів проєкту. Так, Миколі Тищенку і Тетяні Литвиновій однозначно приписували стосунки. Столичний ресторатор навіть згадував, що дійсно відчував до цієї ефектної білявки симпатію, але вона розбила йому серце.

Найгучніші романи МастерШеф

Водночас чоловік пригадав, що підозрював свою потенційну обраницю у 2014-му році в амурних справах з Ектором Хіменесом-Браво. Втім, колумбійський шеф запав зовсім на іншу блондинку. У 2-му сезоні він взаємно закохався в учасницю Тетяну Стребкову.

Найгучніші романи МастерШеф

Нагадаємо, що дівчина вже мала на той момент популярність, адже була до “МастерШефу” у проєкті “Холостяк”.

Схожі статті