Марина Боржемська показала пам’ятник на могилі рідної людини – не стало на початку війни: “Змогла відпустити”

Неймовірна спортсменка Марина Боржемська завдяки своєму блогу в Instagram все більше розкривається своїм прихильникам. Нині зірка повідала дуже зворушливу історію.

Марина Боржемська стала надзвичайно популярною завдяки проєкту “Зважені та щасливі”. Тренерку полюбив український глядач за її твердий характер, сильну волю та харизматичність.

Екс-дружина Узелкова Марина Боржемська після весільних фото з РАЦСу поділилася емоціями
Марина Боржемська показала пам’ятник

Якщо до розлучення Марина іменувалася у мережі часто лише як дружина відомого боксера В’ячеслава Узелкова, то після того, як зняла обручку стала більше відкриватися прихильникам. Зірка активно веде власний блог, де розповідає про материнство, шлях одинокої жінки, яка виховує діток і ділиться власними переживаннями.

Нещодавно вона відвідала могилу власної бабусі, з якою, як можна зрозуміти з тексту публікації Боржемської, вона не встигла попрощатися. Немолода жінка пішла з життя на початку війни 2014-го року, коли росія віроломно вломилася на Донбас. До рідної людини вона пішла через власні переживання з приводу трагедії у Вінниці, а згодом написала таку публікацію:

“Вчора сталася жахлива подія у моєму рідному місті (мій пост про цю жахливу трагедію Instagram вирішив видалити, але він ніколи не зможе прибрати з мого серця та пам’яті). Вона дала зрозуміти ще більше, що зараз не існує своїх та чужих. Ми всі рідні та об’єднані. Серце душа та тіло болять за кожну втрачену людину та відібране життя. І ти не можеш бути упевнений, чи встигнеш сказати люблю та обійняти найдорожчих, але я точно знаю що ми можемо це робити зараз щохвилини”

Нагадаємо, що Марина Боржемська була одружена з В’ячеславом Узелковим. У 2018-му році пара вирішила розійтися. Знаменитості мають двох спільних діток, але за словами тренерки, екс-обранець мало проводить часу з сином та дочкою. Сам же боксер стверджує, що його обмежували у спілкуванні з малюками.

Схожі статті