Ні грама косметики: Віра Брежнєва показала чисті фото

Віра Брежнєва поділилася в мережі знімками без макіяжу.

Ексучасниця популярного гурту Віа Гра Віра Брежнєва зазвчай виставляє світлини з макіяжем. Проте цього разу вона відійшла від правил і вирішила порадувати прихильників знімками природної краси. Світлини зірка виклала на своїй сторінці у мережі Instagram.

У підписі до знімку артистка зазначила, що зараз такий період, що без маски можна лише поспати, поїсти і сфотографуватися.

Прихильники співачки оцінили такий крок позитивними коментарями, зазначивши, що виконавиця має чудовий вигляд.

Під одним з недавніх знімків Віра Брежнєва подякувала прихильникам за розуміння, що робота над собою це складно і вимагає зусиль.

 

Прихильники співачки ззадоволенням прокоментували світлину і зазначили, що Віра Брежнєва красуня, дуже класна і відкрита людина.

Окрім цього, співачку часто плутають з її старшою донькою Сонею,коли бачать їх разом або розглядають спільні знімки. Артистка дійсно має чудовий вигляд і їй точно не можна дати 38 років. Такий молодий вигляд у Віри Брежнєвої зберігається попри постійне використання косметики.

Співачка виклала і карантинне фото вдома. Вона була одчгнена у сіре худі, на обличчі майже не було косметики, а волосся зав’язане в пучок. Знімок артистка підписала маршрутом, яким пересувається останнім часо. І то в межах квартири.

Прихильники знімок оцінили, зазначивши, що співачка без косметики має набагато кращий вигляд. Дехто порівняв її з ангелом, а дехто звернув увагу на її блакитні очі.

Віра Брежнєва. мабуть, одна з небагатьох публічних людей, хто не соромиться показувати себе без макіяжу з усіма недоліками. До того ж. у повсякденному житті зірка користується мінімумом косметики і намагається показувати себе максимально природньою.

Схожі статті