Наталія Могилевська нарешті повідомила про поповнення в сім’ї: пологи були за кордоном, а народився хлопчик

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська сколихнула мережу зізнанням про те, що в неї відбулося поповнення в родині. Всі деталі в нашій статті.

Навколо статусу мами Наталі Могилевської усе її життя ходило вельми багато чуток. Подейкували, що в артистки є таємна дитина, її приписували рідство з Світланою Тарабаровою, а колишній обранець Олександр Ягольник взагалі потрапив у скандал, а потім і до суду через розповідь про вагітність артистки.

Наталія Могилевська нарешті повідомила про поповнення в сім’ї

Наталія Могилевська вперше розповіла про обранця, в якого закохана по вуха
Наталія Могилевська нарешті повідомила про поповнення в сім’ї

Варто відзначити, що щасливу новину про народження у Наталії дитини її фанати так і не почули. Тим не менш, в них є привід потішитися, адже нещодавно зірка розповіла про пологи своєї сестри у Франції. У артистки народився племінник.

Наталія Могилевська завітала на інтерв’ю до програми “Сніданок з 1+1” і там розповіла про свого нового коханого, який не тільки допомагав їй волонтерити, але і зробив велику послугу її сестрі, яка мала необхідність виїхати з України, адже була вагітна. Разом з Наталією вони вивезли жінку до Франції, де вона дала життя племіннику знаменитості.

“Ми разом із коханим допомогли поїхати моїй сестрі до Франції. Вона народила хлопчика”, – поділилася Могилевська.

У тій самій розмові з журналістами Могилевська заінтригувала можливістю того, що вона таки всиновить сироту. Останнім часом співачка багато часу проводить у прихистках, де зараз знаходяться діти.

Зважаючи на той факт, що її стосунки з новим обранцем розвиваються добре, Наталя Могилевська насправді має шанс втілити свою мрію у життя і нарешті стати матір’ю. Але для цього зірці доведеться подумати про те, щоб вийти заміж за новоспеченого коханого.

Схожі статті