“Була якась заздрість”: Ксенія Мішина розповіла, хто навмисне псує їй життя в шоу-бізнесі вже багато років

Знаменита українська акторка Ксеня Мішина дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про свого особистого ворога у вітчизняному шоу-бізнесі.

Відома українська акторка Ксенія Мішина дала ексклюзивне інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк, в якому остання підняла тему конфлікту з Олексієм Бланарем з “Дизель шоу”. Нагадуємо, що зірка вступилася за свого друга-актора та розкритикувала студію, натомість Олексій Бланар образливо висловився на її рахунок, перейшовши на особистості.

Ксенія Мішина розповіла, хто навмисне псує їй життя в шоу-бізнесі

Ксенія Мішина зізналася, що переживає найскладніший період у житті
Ксенія Мішина розповіла, хто навмисне псує їй життя в шоу-бізнесі

У бесіді з журналісткою з’ясувалося, що насправді конфлікт з Олексієм зародився багато років тому, і знайшов свій вихід під час скандалу. Ксенія зізналася, що Бланар неадекватно ставився до неї ще за часів танцювального шоу, визвірявся на неї через Холостячку і навіть дозволяв собі публічно обговорювати її в соціальних мережах.

Також акторка дала зрозуміти, що Олексія свого часузмогла зупинити не вона, а керівництво холдингу.

“Ми справді працюємо на одному холдингу. То був шок для всіх. Бланар уже давно відчуває до мене якийсь неспокій, починаючи з Танців із зірками, потім Холостячка з високими рейтингами. Але їм тоді закрили рота. Поки біля керма культурних проектів такі люди, нічого хорошого не буде в нашій країні”

На питання Аліни, що могло спонукати чоловіка так погано поставитися до Ксенії, Мішина заявила, що це “була якась заздрість”.

“Скільки ж можна? Вже треба визначити якості свої кордони”, — додала артистка.

Таким чином Ксенія дала зрозуміти, що готова себе та свої кордони захищати, щоб там не було. Однак, Олексія встигли поставити на місце і інші зірки. Як наприклад, Олександр Еллерт, який відверто не добирав висловів в адресу колеги.

Схожі статті