Святослав Вакарчук покинув другу дружину з двома дітьми: з молодшою донькою навіть не бачиться

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук деякий час тому став батьком вдруге. Друга дружина народила йому донечку Соломію, однак родина знаходиться в розлуці.

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук рік тому вперше став батьком. Новина про народження його первістка Івана була оприлюднена через два місяці після новини про розлучення співака з першою дружиною Лялею. Як з’ясувалося згодом, хлопчик народився майже в той самий час, коли артист наважився заговорити про свій розрив з благовірної на широку публіку.

Святослав Вакарчук вдруге став батьком
Святослав Вакарчук покинув другу дружину з двома дітьми

Подейкують, що Ляля дуже болісно відреагувала на новину. Виникали навіть чутки про те, до жінка потрапила до лікарні через стрес.

Святослав Вакарчук покинув другу дружину з двома дітьми

А нещодавно стало відомо і про те, що у музиканта народилася друга донечка. Якщо раніше фанати зірки сумнівалися, чи залишився він з новою родиною, то зараз стало зрозуміло — у Святослава вже інше життя, у якому він батько двох дітей. У артиста народилася донька Соломія та, на жаль, проводити з нею час він можливості немає.

Зірка не разом з родиною, адже має робити свій культурний внесок у майбутню перемогу України. Святослав підкреслив: розставив пріоритети таким чином, що в першу чергу робить це для своєї сім’ї. Адже хоче жити з родиною в мирній та незалежній Україні.

“Та як можна побачитися? Я щасливий, що зміг побачити, просто викроїти взагалі буквально хвилинку. Треба передусім допомогти хлопцям сім’я це надзвичайно важливо, але я тут насамперед заради своєї сім’ї”, – сказав музикант.

Нагадуємо, що нещодавно музикант потрапив під артилерійський обстріл. На щастя, артист не постраждав і далі готовий нести свою музику у світ.

Схожі статті