“Вже Дорофєєва народила”: Міша Кацурін показав маленького сина та вразив новиною про дитину

Новий коханий відомої української співачки Наді Дорофєєвої Міша Кацурін вразив мережу новим відео з маленьким сином Михайлом Кацуріним. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні  Володимир Дантес та його дружина Надя Дорофєєва вирішили розповісти своїм фанатам про те, що вони вирішили розійтися.

Офіційно пара не розлучилася, і поки що не планує це робити, адже не бачить у цьому сенсу. Втім, Володимир заявив, мовляв, якщо хтось захоче одружитися ще раз, доведеться йти та розривати шлюб.

Міша Кацурін показав маленького сина

Тривалий час Надю підозрювали у романі з Михайлом Кацуріним. Цікаво, що Кацуріни були друзями зіркової пари, але фотографії співачки в обіймах ресторатора в Іспанії викликали хвилю пліток саме про їхній роман. У той самий час колишня дружина Михайла проводила час з Володимиром Дантесом.

Не витримавши і декількох місяців, Надя та Михайло зізналися, що дійсно будують нові стосунки. До речі, у ресторатора і його колишньої дружини є двоє спільних дітей, і лише минулого року Даша народила молодшого сина Івана.

Саме його Михайло нещодавно і показав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, сколихнув мережу даним відеороликом. Втім, схвильовані користувачі мережі не могли втриматися від жартів про Дорофєєву, і хтось почав жартувати навіть про те, що народила хлопчика саме Надя.

Зважаючи на зверхсекретність, з якою зірки переживали драми в особистому житті, щанувальників можна зрозуміти. Та за офіційною версією матір двох дітей Міши Кацуріна саме Даша.

Міша Кацурін показав маленького сина

Варто відзначити, що характер стосунків Даші Кацуріної та Володимира також нагадує любовні взаємини. Але поки ще молоді люди не квапляться з заявою про це.

Схожі статті