Ольга Сумська показала Віталія Борисюка крупним планом: дивовижно моложаве обличчя без зморшок у 59 (ФОТО)

Ольга Сумська і Віталій Борисюк вважаються однією з популярних пар українського шоу-бізнесу. Сьогодні акторка показала, як привітала коханого з Днем народження.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк. Герої цього матеріалу понад 25 років живуть разом у мирі та злагоді. Пара виховала чудову донечку Анну, а старшу дитину акторки її обранець прийняв до родини з радістю.

Знамениті артисти не приховують свого кохання: разом багато працюють, проводять час вдома та подорожують. А сьогодні у цієї родини свято, адже годувальник відзначає День народження.

Кадри із привітанням показала Ольга на своїй сторінці в Інстаграмі. Заради того, щоб вразити Віталія, вона прикрасила будинок величезними кульками, а ще публічно привітала коханого. Актор посміхнувся на камеру, похизувавшись моложавим виглядом.

Цікаво, що на відміну від дружини, Борисюк не веде активно блог у мережі, хоча й працює над ролями не менше за обраницю. Навіть про своє особисте життя чоловік розповідає мало. Відомо, що він походить з дуже інтелігентної столичної родини. Його батьки хотіли, аби син здобув технічну освіту, проте, його душа рвалася до натхнення Мельпомени.

Ольга Сумська не покидає Київ під час війни через свого чоловіка Віталія Борисюка
Ольга Сумська показала Віталія Борисюка крупним планом

Для акторів ці стосунки стали дуже серйозними після знайомства на вечірці часів ранньої молодості. Ольга навіть полишила свого першого обранця Євгена Паперного. Віталій повністю причарував артистку. Весілля, яке зіграла пара за нинішніми мірками важкувато назвати розкішним, але знаменитості зібрали найрідніших. Навіть сестра Сумської прийшла на свято зі своєю родиною.

Нагадаємо, що не тільки знімається у кіно, а й відмінно володіє музичним талантом. Також знаменитий чоловік брав участь у проєкті “Голос країни”.

Схожі статті