Дан Балан дав надію Тіні Кароль, а сам закрутив інтрижку з іншою: поп-діву перевершила проста студентка

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан змусив глядачів думати, що він закоханий у Тіну Кароль, а тим часом у чоловіка була інтрижка з іншою. Усі деталі в статті.

Декілька років тому Дан Балан та Тіна Кароль змусили усю українську аудиторію повірити у те, що між ними реальні почуття. Розпочав любовну гру саме молдавський мачо, який відкрито фліртував з поп-дівою, давав їй зрозуміти, що нерівно до неї дихає, розсипався перед нею компліментами, зайвий раз намагався до неї доторкнутися, тощо. З часом і співачка почала підтримувати цей флірт.

Тіну Кароль перевершила проста студентка

Дан Балан втягнув Тіну Кароль у гучний скандал та зник після свого вчинку
Тіну Кароль перевершила проста студентка

Дійшло до того, що молдавський виконавець засвітився навіть у заміському маєтку Тіни Кароль. Але справа до офіційних стосунків, а тим паче до весілля, не дійшла. У чому ж полягала проблема?

У той самий час преса ділилася інформацією про те, що Дан Балан в Україні проводить час з іншою дівчиною — Анастасією. Вона була досить юною та студенткою, але мала пряме відношення до шоу-бізнесу, адже крутилася у відповідних колах.

Тіну Кароль перевершила проста студентка

Подейкували, що з дівчиною Дан познайомився на зйомках. Вона декілька разів засвітилася у нього вдома, і не соромилася показувати, як їм весело разом.

У тому, що Дан Балан дійсно зустрічається не з поп-дівою, а зі звичайною дівчиною з України, фанати не хотіли вірити досить довго. Аж допоки продюсер Володимир Завадюк не підтвердив той факт, що насправді історія Тіни та молдавського мачо був лише піаром, автором якої він став.

Дану довелося публічно виправдовуватися. Але співак не бачив за собою ніякої провини. Мовляв, усі емоції, які він демонстрував були щирі, а якщо хтось щось невірно трактував, так це не його проблеми.

Варто додати, що окрім студентки з Харкова мова йшла і про інший роман Дана у той самий час з дівчиною зі знімальної групи Голосу. Та наскільки ця інформація відповідає дійсності сказати важко.

Схожі статті