Скільки насправді раз була заміжньою Ірина Білик і чому не спілкується з татом своєї молодшої дитини?

Ірина Білик заслужила славу справжньої Примадонни українського шоу-бізнесу. Така яскрава і талановита жінка користувалася популярністю у багатьох відомих чоловіків.

Незрівнянна Ірина Білик ще у 1990-х підкорювала пісенні хіт-паради та робила на сцені такі виступи, що й сучасні зірки могли б позаздрити. Проте, за свою кар’єру вона заслужила не лише репутацію прогресивної співачки, а й справжньої серцеїдки.

Скільки насправді раз була заміжньою Ірина Білик

Початок її творчості співпав з гучним романом. Знаменитість була у фактичному цивільному шлюбі з продюсером Юрієм Нікітіним. На дворі був вже 1998-й буремний рік, коли артистка вирішила піти від обранця. Дітей у цих стосунках у зірок не було.

Ірина Білик та Андрій Оверчук
Скільки насправді раз була заміжньою Ірина Білик

А ось харизматичний Андрій Оверчук, з яким Ірина почала зустрічатися у тому ж 1998-му році став батьком її старшої дитини. Дотепер не відомо точно, як підтримується зв’язок між сином і татком, адже Білик дуже скоро, після розлучення у 2002-му році, швидко знаходить нового обранця.

Ірина Білик і Дмитро Дікусар
Скільки насправді раз була заміжньою Ірина Білик

У 2003-му році стріла Амура підкорює серце норовливої співачки та хореографа, шоумена Дмитра Коляденка. Це стане одним з найяскравіших союзів українського шоу-бізнесу. Та союз триватиме лише 3 роки, адже на проєкті “Танці з зірками” наша Мадонна зустріне молодого та енергійного Дмитра Дікусара. Шлюб взяли у місті фестивалів, у Ріо-де-Жанейро. У 2015-му знаменитість вийде заміж за Аслана Ахмадова.

Чому Ірина Білик не спілкується з Асланом Ахмадовим?

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом
Скільки насправді раз була заміжньою Ірина Білик

Ірина Білик завжди наголошує на тому, що Аслан для неї лишився у минулому попри спільну дитину. Зірка розлютилася на нього через концерт фотографа у москві. Співачка вважає, що зараз такі заходи можуть кинути тінь на її постать в Україні. Крім цього, артистка не задоволена, що через брак комунікації екс-коханий з нею не порадився.

Нагадаємо, що молодша дитина Ірини від Аслана народилася за допомоги сурогатної матері, ім’я якої приховується.

Схожі статті