Померла Руслана Писанка: що трапилося з зіркою та чому вона так і не змогла повернутися до України

Померла Руслана Писанка. Сумну новину повідомив телеканал, на якому працювала ведуча. Що сталося і чому вона раптово опинилася закордоном? Дивіться у матеріалі.

Померла Руслана Писанка. Ця новина не може не розчулити кожного, адже творчість ведучої знали і любили поколіннями.

Руслана Писанка вийшла на зв'язок після знепритомнення на сцені
Померла Руслана Писанка

Улюблениці мільйонів не стало сьогодні, вночі на 19 липня. Про це повідомили власні джерела телеканалу “1+1” на сайті ТСН. Зірка останнім часом була зайнята в інфотеймент шоу “Твій день”.

Чому померла Руслана Писанка?

Як повідомляє ТСН, зірка мала непросту хворобу. Саме через неї Руслана вирушила закордон до Німеччини. Рік для Писанки почався важко. На початку 2022-го вона впала на сцені через самопочуття. Пошкодила тоді зірка ногу та призупинила свою творчу діяльність.

Померла Руслана Писанка

Тим не менш, артистка мужньо трималася, спілкувалася за колегами та вірила, що знову вийде на сцену. Річ у тім, що зірка займалася не лише телевізійними проектами, а й театральною діяльністю. Писанка обожнювала грати нові ролі та їздити на гастролі.

Вдома на ведучу завжди чекав люблячий чоловік. Ігор Ісаков — бізнесмен. Він познайомився зі своєю майбутньою обраницею у мережі. Йому стало дивно, що знаменитість такого масштабу може так просто і невимушено спілкуватися. Проте, перед тим, як почати серйозні стосунки, зірка його випробовувала.

Після весілля пара зажила душа в душу. Руслана навіть допомагала коханому з його сином від першого шлюбу. Хлопець знайшов собі нового вірного друга і наставника в особі Писанки. Ведуча завжди згадувала, що вчила свого пасинка готувати вишукані страви. А ось своїх діток у знаменитостей не було.

Нагадаємо, що померла Руслана Писанка мріяла після лікування перелому повернутися працювати на телестудію. Їй було всього 56 років. Де буде проходити церемонія прощання — не відомо поки що.

Схожі статті