Ектор Хіменес-Браво показав обличчя таємної коханої та заявив, що вони стали сім’єю: встиг одружитися у війну?

Знаменитий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво вперше за довгий час показав свою кохану та засвітив її обличчя. Всі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво сколихнув мережу, зізнавшись, що в нього з’явилася дівчина, яка дає йому надію на продовження їхніх стосунків у більш серйозному руслі.

Ектор Хіменес-Браво вийшов на зв'язок перебинтованим та зізнався, хто винен у його травмі
Ектор Хіменес-Браво показав обличчя таємної коханої

Так, зірка вкотре заявив, що роздумує про одруження, а саме тому він вирішив приховувати особистість нової обраниці, щоб публічність знову не змогла зруйнувати його стосунки.

Ектор Хіменес-Браво показав обличчя таємної коханої

Певний час фанати зірки вважали, що Ектор закрутив роман зі своєю колегою Ольгою Мартиновською, але як з’ясувалося пізніше дівчина має чорне волосся і набагато молодша за колумбійця.

Врешті-решт, коли розпочалася війна, а сам Ектор знаходився в Колумбії, дівчина евакуювалася до Польщі. Під час їхньої розмови по скайпу зірка показав, який вигляд вона має.

А нещодавно він знову сколихнув мережу черговим кадром з коханою. Але на цей раз вони на фотографії були разом. Колумбієць зізнався, що сумує по їхнім сімейним вечорам.

Цілком імовірно, що зірка натякнув на статус їхніх відносин, адже напередодні війни до артиста приїжджала мама, а вже через день він покинув жінку та поїхав з коханою у подорож. Тоді шанувальниці вирішили, що Ектор одружився, адже не було необхідності покидати рідну матір майже одразу після її приїзду.

Так чи інакше, але шеф разу раз говорить про те, наскільки серйозно ставиться до своєї дівчини, тому навіть якщо весілля ще не відбулося, то чекати його варто найближчим часом. Тим паче, що випробування відстанню та важкими часами пара проходить прекрасно.

Схожі статті