Ксенія Мішина вперше розповіла про зради: “Зі мною щось не так”. Ось чому пішов Олександр Еллерт?

Чергова зрада – такою новиною Ксенія Мішина ошелешила своїх прихильників. Хто саме розбив серце акторки та як переживає цю подію сама зірка?

Українська акторка та переможниця проєкту “Танці з зірками” Мішина Ксенія здивувала прихильників відвертою заявою в Інстаграм-сторіс. Зірка не двояко натякнула, що їй зрадила близька людина.

Примітно, що публіці було невідомо, чи знаходиться актриса у нових відносинах, бо після розлучення з гумористом Олександром Еллертом жодної інформації щодо нових стосунків Ксенія не надала. Знайомство з актором відбулося на проєкті “Холостячка”, де Мішина брала участь у 2020 році.

У сторіс зірка без макіяжу та з сумним поглядом лежить у ліжку, коментуючи фото такими словами:

“Життя начебто перевіряє мене на міцність. А мені все хочеться спитати, наскільки мене вистачить?”

Ксенія Мішина вперше розповіла про зради

Наступні відео Ксенія підписала не менш цікаво:

“У моєму житті вже траплялися зради й раніше. Я постійно думала, що це зі мною щось не так. Іноді люди дуже погано роблять, тому що це вони такі, а ти не маєш до цього відношення”.

Ксенія Мішина вперше розповіла про зради

Прихильники збентежені, хто саме зрадив селебрітіз та розбив її крихке жіноче серце, спричинивши цим чималий стрес.

Нагадаємо, що в артистки є 9-річний син, Платон, від першого шлюбу. В інтерв’ю на ютуб-каналі “Dorotye” Мішина розповіла, що спілкуватись дитині з рідним батьком, ім’я якого, до речі, теж Олександр, вона не дозволяє. Аргументує свою позицію тим, що чоловік — аб’юзер та часто приходив у нетверезому стані. Також зауважила, що якщо батько хлопчика з’явиться у нормальному та позитивному “ракурсі”, вона не буде чинити перешкод щодо їх спілкування, а навпаки, буде тільки рада цьому.

Ксенія з сином на початку війни евакуювалися до Бельгії, але зовсім скоро повернулися до столиці.

Схожі статті