Марія Яремчук забула про Олександра Пономарьова і ніжно притулилася до вродливого красеня: “Мій найкрутіший”

Марія Яремчук — яскрава українська співачка, яка цікавить прихильників не лише творчістю, а і своїм особистим життям. Нещодавно вона показала світлину з симпатичним чоловіком. Хто ж він?

Марія Яремчук. Героїня цього матеріалу стала вельми популярною в останні роки. Вона є донькою народного артиста України Назарія Яремчука і повністю перейняла талант від покійного татка.

Доля співачки зробила крутий поворот у 2012-му році, коли вона стала учасницею проєкту “Голос країни”. Взяв її до себе у команду Олександр Пономарьов. І хоча зірка зайняла лише 4-те місце, її історія становлення, як артистки лише починалася. Вже на старті кар’єри її особистість обросла цікавими історіями.

Що відомо про роман з Олександром Пономарьовим?

Після завершення сезоні проєкту “Голос країни”, Марія та Олександр стали багато часу разом проводити за роботою. Спільні дуетні пісні, виступити та появи на світських заходах звісно викликали зацікавленість в аудиторії артистів.

Роман Марії Яремчук і Олександра Пономарьова
Марія Яремчук забула про Олександра Пономарьова

У 2016-му році золотий голос України й взагалі заговорив про стосунки з колишньою підопічною:

“Ви відстали від життя, у мене з Марічкою Яремчук роман! Так, тепер я офіційний хлопець Яремчук!”, – сказав Олександр Пономарьов.

Втім згодом обидві зірки відмовилися від своїх слів та перестали коментувати свої стосунки.

Нещодавно Марія взагалі показала фото з молодим красенем, якому присвятила зворушливі рядки:

“Друже, з сорокаліттям. Мій найкрутіший автор, ти не просто пишеш, а Твориш українською. Многая літа”

Марія Яремчук забула про Олександра Пономарьова

Нагадаємо, що Марія Яремчук досі носить статус незаміжньої. Можливо саме цей хлопець має шанси стати її обранцем на все життя.

Схожі статті