Дмитро Комаров буде ходити пішки: елітний спорткар шоумена продано — шалені кошти підуть на потреби ЗСУ

Не кожен би насмілився віддати автомобіль своєї мрії на благодійність. Ведучий Дмитро Комаров продав рідкісну автівку, щоб допомогти українським воїнам на передовій. 

Прихильники впізнають Дмитра Комарова по телешоу “Світ навиворіт”, де телеведучий, за 12 років зйомок, об’їхав ледве не кожен куточок планети. Але не багато хто знає, що окрім ведучого він ще являється заслуженим артистом України, фотографом та журналістом.

Красуня-дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко допомагає дітям у складній ситуації
Дмитро Комаров буде ходити пішки

У свій 39 день народження Дмитро виклав пост в інстаграмі, що хоче продати свою улюблену “іграшку” – рідкісний автомобіль спорткар Chrysler Crossfire.
Машина не мала фіксованої вартості, її забере той, хто більше заплатить.

Раніше, ця пропозиція здалася б дивною, але не зараз. Ведучий пообіцяв, що всі отримані кошти з продажу авто він віддасть для потреб ЗСУ та надасть повний звіт.

З аукціону спорткар викупила команда “United Invest Team”, запропонувавши найвищу ціну – один мільйон українських гривень. Компанія займається інвестиціями в криптовалюту та цінні папери й передають частину свого заробітна на благодійність.

“Моє авто вирішили купити “просто так”, тому що, цитую: “Ми точно знаємо, що гроші чесно підуть на користь, а не пропадуть”. Цей мільйон принесе реальну користь нашим захисникам на передовій – я скоро покажу результат. Я щасливий, що кожен день знаходжу нові приводи пишатися українцями. У кожного із нас свій фронт. І ми як ніколи єдині. І ми – непереможні”, – такі зворушливі слова написав ведучий у своєму Інстаграмі.

Нагадаємо, що зараз артист змінив мандрівки по сонячних курортах на відвідування міст і населених пунктів, де йшли найзапекліші бої, щоб показати прихильникам наслідки страшної війни. Фото та відео можна знайти в Інстаграмі Комарова.

Схожі статті